- samlet udbud af sommerhuse i Sønderby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Syd  /  Juelsminde  /  Sønderby  /  As Vig - As Hedegaard 80
<<Tilbage

Hus nr.  31169810 - As Vig - As Hedegaard 80

Beskrivelse
Indretning
Lige fra du træder ind i entreen i dette sommerhus føler du en varm og afslappende stemning. Det næste som møder dig er køkkenet, som er i åben forbindelse med stuen og udstyret med alt hvad den moderne familie har behov for under et ferieophold. Derunder også opvaskemaskine. Stuen emmer af hygge og har plads til hele familien. Den friskbryggede kaffe kan nydes både indendørs fra stuen og udendørs fra terrassen mens du kigger ud over vandet og slipper hverdagens stress. I stuen er der TV med både, danske, tyske, svenske og norske tv-kanaler.

Huset har også hurtigt internet med en forbindelse på 50/50 Mbit. Derudover har sommerhuset 2 soveværelser med hver en dobbeltseng samt anneks med plads til yderligere 2 personer. I annekset findes også vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der også tænkt på de mindste, da huset har både barnestol og barneseng. Pænt og nydeligt badeværelse i hovedhuset.

Udendørs
En stor terrasse omkranser sommerhuset og her kommer havudsigten rigtig til sin ret. Hvad er mere afslappende end at sidde og nyde morgenkaffen på terrassen og kigge ud over havet? Terrassen og haven er generelt veludstyret med masser af havemøbler, grill, parasol, liggestole og til de yngste er der både sandkasse og legehus. Udendørs findes også en cykel som står til rådighed for gæster til fri afbenyttelse. Ideelt til at hente morgenbrødet på en varm sommerdag.

Beliggenhed
Sommerhuskolonien, As Hedegård, er en hyggelig sommerhuskoloni beliggende i As Vig. I kolonierne hersker der god stemning og i sommerhalvåret er der masser af liv her. Dog er det kun de der bor her som kommer på besøg, da vejene er private og det er derfor på samme tid fredeligt. Sandstranden ligger i gå afstand fra sommerhuset og er børnevenlig. Samtidig er As Vig beliggende kort afstand fra Juelsminde by. Juelsminde by byder på både shopping, restauranter og et dejligt havnemiljø hvor både is og friske fisk kan nydes.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 400 m2
Opført: 1963 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 8 km
Lufthavn: 70 km
Bus: 500 m
Kyst: 300 m
Hav: 300 m
Golfbane: 7,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.639,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.639,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.639,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.639,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
Vinyl/linoleum gulvJa
Væg til væg tæppeJa
Træ/parketgulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
Liggestole:
ParasolJa
CykelJa
TerrasseJa
SandkasseJa
LegehusJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen