- samlet udbud af sommerhuse i Agersø
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Agersø  /  Agersø - Strandgårdsvej 4
<<Tilbage

Hus nr.  31168799 - Agersø - Strandgårdsvej 4

Beskrivelse
Indretning
Feriehuset indeholder kombineret køkken og opholdsstue. Køkken med keramisk komfur og køleskab. Fryser (Står i entré) Stor Hyggelig opholdsstue med brændeovn og god spiseplads. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Ekstra gæstetoilet. Der er 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og et med køjesenge. Huset opvarmes med varmepumper, Brændeovn og elvarme.

Rengøring er obligatorisk.

Udendørs
Huset har en stor grund på 1.568 kvadratmeter med to åbne terrasser, hvoraf den ene har havudsigt. Ved sommerhuset er der havemøbler, liggestole og parasol.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende på Agersø, en Ø lige midt i verdens vrimmel, tag imod det øen byder, så vil du få et fantastisk ophold. Agersø finder man syd for storebælt ud for den vestsjælladske kyst og man kommer til øen med færge fra Stigsnæs havn ved Skælskør, hvorfra der er ca. 15 minutters sejlads. Der er 300 meter til en god børnevenlig badestrand. Udover rigtige gode muligheder for afslapning og rekreation på øen er der også mulighed for oplevelser. Værd at se på Agersø er kirken, møllen, skansen, naturcentret, historiestalden, Helleholm fyr og livet på havnen. Der er rige vandremuligheder på land og strand. Udsigten rundt om er fantastisk, og naturen til dels uberørt. Øen består foruden den unikke natur af en gammel landsby med snoede gader, et gadekær , en skøn gammel kro samt en lokal købmand og ishus på havnen.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning tilladt: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 117 m2
Grundareal: 1568 m2
Opført: 1967 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 2,8 km
Restaurant: 2,4 km
Færge: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.850,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.850,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.850,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.850,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
FryserJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
VaskemaskineJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
HavudsigtJa
Gode fiskeforholdJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen