- samlet udbud af sommerhuse i Dejret
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Syddjursland  /  Dejret  /  Skødshoved Strand - Manhøjvej 19
<<Tilbage

Hus nr.  31161523 - Skødshoved Strand - Manhøjvej 19

Beskrivelse
Beskrivelse

Indretning

Hyggeligt sommerhus beliggende på skøn grund ca. 25 mtr. fra vandet. Huset indeholder: Lys stue med b.la. brændeovn, hyggeligt møbleret og hvorfra der er udgang til terrassen med den smukkeste havudsigt. I forbindelse med stuen ligger det funktionelle køkken med b.la. opvaskemaskine. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Husets sovepladser fordeler sig på følgende: Et værelse med dobbeltseng samt et værelse med to enkelt senge. Værelset med de to enkeltsenge egner sig fortrinsvis mest til lidt større børn. Der er desuden to sovepladser på god dobbelt sovesofa i stuen. Der er internet i huset.

Udendørs

Huset er beliggende på en skøn ugenert grund med flere terrassearealer med havemøbler. Herfra er der muligt at nyde både morgen og aftensolen og den smukke udsigt over vandet. Til de små feriegæster er der både gynge og trampolin. Der findes ved huset et fiskerensebord til lystfiskere og carport. I redskabsrummet er der vaskemaskine og fryser.

Området

Området Dejret Klit er et rigtig smukt naturområde på Mols, rigt på dyreliv og med udsigt over Kalø Vig. Området er meget velegnet til traveture, windsurfing, havkajak og fiskeri. En lille sti fører til klinterne ved Dejret Strand, hvor der er trappe til vandet og en badebro. Huset er beliggende ca to km fra en dejlig sandstrand og den lille hyggelige lystbådehavn på Skødshoved. Der er ca 20 min kørsel til Ebeltoft By med de hyggelige brostensbelagte gader samt byens vartegn Fregatten Jylland og Det gamle Rådhus. Et besøg på Glasmuseet er også et besøg værd.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 75 m2
Grundareal: 2270 m2
Opført: 1985 
Renoveret: 1997 
Afstande:
Vandet: 25 m
Indkøb: 3,5 km
Lufthavn: 26 km
Bus: 1000 m
Kyst: 25 m
Hav: 25 m
Golfbane: 25 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.404,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.404,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.404,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.404,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
TrampolinJa
GyngeJa
Diverse information
ElvarmeJa
Gode fiskeforholdJa
HavudsigtJa
LystfiskervenligJa
Udsigt til vandJa
FiskerensebordJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen