- samlet udbud af sommerhuse i Vesterby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Skagen  /  Vesterby  / 

Skagen - Frederikshavnsvej 16

<<Tilbage til Vesterby

Hus nr.  31160546 - Skagen - Frederikshavnsvej 16

Sommerhuset
Generel information:
Personer: 10 
Max antal personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 825 m2
Byggeår/renoveret:  1933/2014
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 1000 m
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend. Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge.

Med en miniferie sparer du også penge. Du kan spare op til 30% i forhold til ugeprisen.

Enkelte bureauer tilbyder først booking af miniferie 4 uger før ankomst. Vær også opmærksom på, at der i højsæsoner kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 5.521,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.521,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.995,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.995,00
(vejledende prisudregning)
Beskrivelse
Med kun få minutters gang til centrum og lystbådehavnen er du centralt placeret og samtidig med ligeså kort afstand til Byfogedskoven, heden og stranden ved Damstederne. Placeringen langs Frederikshavnsvej gør, at du har det meste indenfor rækkevidde. Området er præget af murermestervillaer med hyggelige haver og giver en god stemning til området.

Her får du en flot og klassisk murermestervilla i god kvalitet. Det fremgår tydeligt, at der på opførelsestidspunktet blev lagt vægt på gode og solide materialer samt ordentligt byggeri. Huset fremstår i dag som et dejligt hus, hvor man tydeligt kan se at der er foretaget en løbende og nænsom renovering med respekt for den originale stil og de gode opholdsrum.

I dette dejlige Skagenshus med indhegnet have, er der mulighed for at børn og en eventuel hund kan være ude, uden at du skal være urolig. Huset er beliggende mod en stor naturgrund mod syd og en afskærmende jordvold mod vest og begge giver en dejlig følelse af at være i skoven og samtidigt gør det grunden meget privat.

Huset er indrettet med hall med trappe til 1. sal samt adgang til køkken og spisestue. I stuen er der endvidere to stuer en-suite med udgang til mindre terrasse mod øst, en spisestue med brændeovn, og stor tv stue. Køkkenet er i landlig stil med diverse hvidevarer og spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til bryggers, badeværelse og disponibelt opbevaringsrum, hvorfra der ligeledes er udgang til stor terrasse og haven. Endelig er der et stort soveværelse.

På 1. sal er der repos og to gode værelser med fyrretræsgulve, det ene med udgang til altan mod syd, toilet samt to alkover placeret i gangen og herudover to alkover i det ene soveværelse.

Alt i alt et stort dejligt hus, der også er velegnet til to børnefamilier.
Køkken
El-komfur:
EmhætteJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
Dobbeltsenge:
Alkove:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Skandinaviske TV-kanalerJa
Tyske TV-kanalerJa
Vaskemaskine:
Tørretumbler:
InternetJa
Internetadgang (gratis)Ja
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
P-plads på grunden:
Åben terrasse:40 m2
Diverse information
ElvarmeJa
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 3 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Rengøring er normalt inklusiv i prisen, men der kan være nogle huse hvor man selv kan gøre rent. Det vil fremgå af Tilkøbene.
  
  <<Tilbage til Vesterbytil toppen