- samlet udbud af sommerhuse i Svankjær
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Svankjær  /  Stenbjerg - Skovbrynet 12
<<Tilbage

Hus nr.  31160017 - Stenbjerg - Skovbrynet 12

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus i natursmukke omgivelser og tæt på mange af Thys bedste udflugtsmål
Et dejligt sommerhus i en afslappende atmosfære; specielt velegnet til de, der gerne vil være aktive i naturen.

Indretning
Det hyggelige sommerhus er oprindeligt bygget i 1965, men er gennem årene passet og plejet på bedste vis, og gennemgik f.eks. en flot renovering i 1975. Det har bibeholdt en god portion af sin landlige charme med små rum, synlige bjælker i loftet og hvidkalkede mure, og det appellerer særdeles godt til familien eller parret, som trænger til at trække stikket og komme lidt væk fra hverdagens stress og høje tempo. Det er således et Offline hus uden internet, men med rig mulighed for at læse, tegne, spille ludo, lave perleplader eller hvad man nu kan finde på af hyggelige sysler. Sommerhuset har fire værelser med i alt otte sovepladser, så der er plads til en stor familie, eller man kan invitere venner eller bedsteforældre på en overnatning undervejs. Badeværelset er med bruser og derudover råder huset over et gæstetoilet, et køkken og et opholdsrum med spisebord og sofaarrangement. Holder man ferie i de kolde måneder, kan man tænde op i den flotte, gamle brændeovn og nyde varmen og lyden af det knitrende træ. Endelig skal det nævnes, at komfuret er med gasblus, og at der i det tilhørende skur står en vaskemaskine og et ekstra køleskab med fryser.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor, lukket grund med masser af plads til at lege og løbe rundt for både børn og dyr. På terrassen kan man solbade, grille, bruge flere timer på at spise og nyde de lange og forhåbentligt, lune aftener med et godt glas vin og udsigten til den smukke natur.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger omkring fem kilometer fra sommerhuset og lokker med det blå vand og det bløde, hvide sand. En gåtur langs vandkanten kan også friske op på både krop og sjæl, og måske er man heldig at finde et stykke rav eller nogle flotte skaller. Vorupør med det populære Havbad og de små, spændende butikker ligger 10 minutters kørsel fra sommerhuset, mens man finder det trendy Klitmøller med Cold Hawaii og det urbane surfermiljø lidt længere væk. Af andre udflugtsmål kan vi nævne Lodbjerg Fyr, Agger Tange og selvfølgelig Nationalpark Thy, som man kan læse meget mere om på www.nationalparkthy.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 1625 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 1972 
Afstande:
Vandet: 5,4 km
Indkøb: 11,5 km
Restaurant: 8 km
Hav: 5,4 km
Golfbane: 11,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.531,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.531,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.812,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.812,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
GasblusJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
VaskemaskineJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen