- samlet udbud af sommerhuse i Fjellerup Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Norddjursland  /  Fjellerup Strand  /  Fjellerup Strand - Lupinvej 3
<<Tilbage

Hus nr.  31158396 - Fjellerup Strand - Lupinvej 3

Beskrivelse
Indretning
I den gamle del af sommerhusområdet, finder man dette ældre, men rigtig hyggelige sommerhus, tæt på en af Jyllands bedste badestrande. Huset indeholder: Hyggelig stue med b.la. brændeovn og udgang til skønt overdækket terrasseareal. I forbindelse med stuen ligger det lille, men funktionelle køkken med b.la. nyt gaskomfur. Pænt badeværelse med bruseniche. Husets sovepladser fordeler sig på et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng, samt et skønt nyere opvarmet aneks med dobbeltseng.

Udendørs
Huset er beliggende på dejlig stor naturgrund med buske og træer, samt en stor græsplæne - velegnet til boldspil og leg. Til huset hører overdækket terrasse med havemøbler, samt en muret grill. Til de mindste feriegæster er der både sandkasse og gynge.

Beliggenhed
Huset er beliggende 10 min. gang fra den skønneste og børnevenligste sandstrand med marehalm og klitter. Fjellerup Strand er et hyggeligt og børnevenligt sommerhusområde, beliggende ved gammelt fiskerleje på Norddjursland. Her findes flere små butikker, fiskehandlere og cafeer. Stranden er meget børnevenlig med lavt vand samt blåt flag. Naturen omkring Fjellerup er helt fantastisk og med en varieret natur med mange små veje og stier, som er ideelt til vandre og cykelture. Seværdigheder nær Fjellerup kan nævnes Mejlgård Slot samt stendysserne ved Tustrup. Fra huset er der ca et kvarters kørsel til Djurs Sommerland og Lübker Golf og ca 1/2 times kørsel til henholdsvis Grenaa By med b.la. Kattegatcentret samt Randers By og Regnskoven

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 55 m2
Anneksareal: 15 m2
Grundareal: 1080 m2
Opført: 1968 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 2,5 km
Lufthavn: 30 km
Bus: 250 m
Kyst: 500 m
Hav: 500 m
Golfbane: 19 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.463,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.463,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.463,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.463,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
GasblusJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
Væg til væg tæppeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Til svømmehal:25 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen