- samlet udbud af sommerhuse i Tranum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Tranum  /  Tranum Strand - Egernvej 39
<<Tilbage

Hus nr.  31157825 - Tranum Strand - Egernvej 39

Beskrivelse
Hyggelig bjælkehytte med skøn beliggenhed i et af Danmarks smukkeste områder
Charmerende rammer for en familie eller parferie med smuk natur lige udenfor døren og kun få kilometer til Vesterhavet.

Indretning
Hvad dette mindre sommerhus ikke har i m2, har det til gengæld i charmerende og hyggelig stemning. Det er opført som et træhus med rød beklædning udenpå og med det rå træ indvendigt, så man befinder sig i en romantisk og rustik bjælkehytte. Her er plads til seks overnattende personer, to af værelserne ligger i hovedhuset, mens de sidste to sovepladser er i det tilhørende anneks. Badeværelset har bruser og gulvvarme, og resten af huset udgøres af et stort og sammenhængende køkken- og opholdsrum med stue og brændeovn. Udlejerne har forsynet huset med gode hårde hvidevarer, bemærk at opvaskemaskinen er indbygget nederst i komfuret, og at der i stuen er en varmepumpe med køl, hvor man kan justere rumtemperaturen. Tv'et har både parabolprogrammer, Apple-tv og Chromecast, så medbringer man pc eller tablets hjemmefra, kan man bruge det trådløse internet til at hente yndlingsprogrammerne, så er underholdningen sikret, hvis det danske sommervejr driller lidt. I dette sommerhus får man en god og velfungerende kombination af dejlig beliggenhed, hyggelig atmosfære og moderne faciliteter.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor og flot naturgrund med marehalm, små buske og høje træer i et stille og roligt sommerhusområde. Fra stuen er der udgang til en dejlig, afskærmet terrasse, hvor man kan nyde lækre grillmåltider og sidde til langt ud på aftenen. Mellem hovedhuset og annekset er også en lille terrasse, begge har gode havemøbler til rådighed.

Beliggenhed
Fra sommerhuset har man 4,5 km til Vesterhavet og den uendeligt lange strand med hvidt og blødt sand så langt øjet rækker. Har man ikke lyst til at bade i de blå bølger, er en frisk travetur også en stor oplevelse; der falder ro over krop og sind, når man lytter til og betragter vandet så tæt på. Området har også flere smukke klitplantager, hvor man kan trave, løbe og cykle, og har man en kikkert med, kan det sagtens betale sig at kravle op i et af de mange udkigstårne og se på det varierede fugleliv. Nærmeste byer er Åbybro, Brovst og Fjerritslev som alle har gode dagligvarebutikker, shopping muligheder og spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 53 m2
Grundareal: 2468 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 4,5 km
Indkøb: 2,2 km
Restaurant: 5,8 km
Golfbane: 12,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.188,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.188,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.812,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.812,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen