- samlet udbud af sommerhuse i Saksild Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Syd  /  Odderkysten  /  Saksild Strand  /  Saksild Strand - Chr. Petersensvej 20
<<Tilbage

Hus nr.  31157205 - Saksild Strand - Chr. Petersensvej 20

Beskrivelse
Indretning
Med super beliggenhed ved Østjyllands bedste badestrand får man her mulighed for at bo i dette dejlige sommerhus fra 2010.Husets hyggelige TV-stue har glas på tre af siderne og loft til kip. Herfra er der en fantastisk udsigt over marker og over haven. Køkkenet er veludstyret og ligger i åben forbindelse med stuen, hvor der er brændeovn. Herfra er der også en dejlig udsigt. Overalt i huset er der lyse trælofter til kip og flotte plankegulve, som gør sommerhuset lyst og rummeligt.
I badeværelset er der damp-brusekabine med lys og radio. Internet med lynhurtig bredbånd og adgang et godt udvalg af TV-programmer. Huset har tre gode soverum og et bryggers. Derudover varmepumpe, der hurtigt kan varme huset op sammen med brændeovnen.

Udendørs
Fantastisk træterrasse på 250 m2 hele vejen rundt om huset, hvor man fra forsiden af huset kan nyde udsigten over haven og markerne. Det er altid muligt at finde læ for vinden enten foran huset eller på terassen på den anden side af huset, - så udendørslivetkan nydes uanset tidspunkt på dagen.

Beliggenhed
Saksild Strand er kendt vidt og bredt for den gode og børnevenlige sandstrand. Her er roligt og mulighed for gode gåture både langs stranden, men også rundt i det hyggelige sommerhusområde i det gamle plantageområde, som fra starten af det 20. århundrede udviklede sig til det sommerhusområde vi kender i dag. Besøg Minigolfbanen på Skovduevej, - lige i nærheden. Den blev anlagt midt i 1947 midt i plantagen - og er noget af et klenodie - og bestemt et besøg værd. Også Restaurant Bondehuset har en lang historie bag sig og er et besøg værd.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 971 m2
Opført: 2010 
Afstande:
Vandet: 350 m
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 950 m
Lufthavn: 85 km
Kyst: 350 m
Hav: 350 m
Golfbane: 12 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.452,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.452,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.674,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.674,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
Til svømmehal:6,5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen