- samlet udbud af sommerhuse i Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Vorupør  /  Vorupør - Klitrosevej 46
<<Tilbage

Hus nr.  31154423 - Vorupør - Klitrosevej 46

Beskrivelse
Hyggeligt og velholdt sommerhus med god beliggenhed i roligt område
Ferie i Vorupør er lig med Vesterhavsture og mange gode oplevelser i Thys rå og fascinerende natur.

Indretning
Sommerhuset har nogle år på bagen, men er særdeles velholdt og flot renoveret, så det i dag opfylder alle de krav, man kan stille til rammerne for en vellykket ferie. Her er lyst og venligt og indrettet med gode og komfortable møbler. Huset råder over et køkken med opvaskemaskine, en stue med spisebord, en stor sofa, tv og brændeovn, et badeværelse med bruser, to værelser og endelig et ekstra værelse i annekset og en møbleret udestue ved indgangen. Her er i alt plads til seks personer, så om man kommer som en familie eller et eller to par sammen, er her god plads til hygge og fælles aktiviteter som madlavning, spil af forskellige slags og afslapning foran tv'et. Udestuen er god på de dage hvor solen ikke brager helt igennem, men hvor man godt vil have følelsen af at være ude alligevel. Bemærk, at man skal ud for at komme til annekset med to senge, men det egner sig fint som ekstra værelse, hvis man får venner eller bedsteforældre på besøg undervejs.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund med god plads til at spille bold, løbe rundt og måske lege gemmeleg bag en af de mange små buske. Det store terrasseareal giver gode muligheder for at nyde den danske sommer og de forhåbentlig mange solskinstimer; der er havemøbler, solsenge, grill og parasol til rådighed.

Beliggenhed
Klitrosevej ligger i Sdr. Vorupør med smuk natur og fred og ro. I Nr. Vorupør kan man handle, spise ude og bade i det populære Havbad eller fiske fra den lange mole. Her kan børnene også more sig i det lille Nordsø Akvarie og man kan se fiskekutterne blive trukket op på land på stranden. Thys store stolthed er Nationalpark Thy, hvor man kommer helt tæt på den rå og uspolerede natur, der er både mulighed for at vandre, cykle, fiske, ride og man kan endda få lov at overnatte i parken, se mere på www.nationalparkthy.dk. På en gråvejrsdag anbefaler vi et besøg hos Sydthy Svømmebad, her er både varmtvandsbassin, babybassin og sjove rutchebaner for de større børn.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 55 m2
Grundareal: 800 m2
Opført: 1966 
Renoveret: 1996 
Afstande:
Vandet: 1,7 km
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 1,9 km
Golfbane: 12,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.613,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.613,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.070,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.070,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen