- samlet udbud af sommerhuse i Thorup Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Thorup Strand  /  Thorup Strand - Blåbærstien 9
<<Tilbage

Hus nr.  31153712 - Thorup Strand - Blåbærstien 9

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus i roligt område tæt på det lille fiskerleje i Thorup Strand
Et dejligt sommerhus med gode rammer for en vellykket ferie tæt på Vesterhavet.

Indretning
Dette mindre, men flot vedligeholdte sommerhus, har plads til seks overnattende personer, så det både kan bruges til en ferie med børn og til en stille og rolig parferie. Indretningen er varm og hyggelig med pæne og behagelige møbler og en brændeovn, som hurtigt spreder en dejlig atmosfære. Køkkenet er åbent og ligger helt centralt i huset, så man kan sagtens hygge sig sammen, selvom man laver forskellige ting. Værelserne er med hhv. dobbeltseng, to enkeltsenge og en køjeseng og badeværelset er med brusekabine. Huset er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, internet og varmepumpe, så opholdet bliver så nemt og overskueligt som muligt og man kan prioritere mest muligt tid med familien. Hvis man ønsker at bruge det trådløse internet, skal man selv medbringe pc eller tablet, koden til netværket ligger i den velkomstmappe, man får udleveret ved ankomsten.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en dobbeltgrund med masser af natur; træer, buske, lyng og marehalm i en skøn og charmerende blanding. Fra stuen kan man åbne op til en delvist overdækket og afskærmet terrasse, mens der også mellem hovedhuset og annekset er et stort terrasseareal, hvor det er godt at slikke sol og lave lækre grillmåltider. Desuden også en udendørs bruser og god plads i annekset til cykler, barnevogn og andet opbevaring.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger 700 meter fra sommerhuset. Havevejen, som ligger lige overfor Blåbærstien, fører direkte ned til vandet og den lækre strand, så det er nemt at starte og slutte dagen med en dukkert i de blå bølger. Ikke langt fra huset ligger det lille fiskerleje ved Thorup Strand, som er et af de eneste i landet, der stadig fungerer. Her kan man hver dag se fiskekutterne blive trukket op på land, og det er mange gange også muligt at købe helt friskfangede rødspætter og torsk direkte fra båden. Den nærmeste store by er Fjerritslev, hvor man kan handle, shoppe, spise ude, tage en tur i svømmehallen eller holde sit handicap ved lige på golfbanen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 63 m2
Anneksareal: 10 m2
Grundareal: 1332 m2
Opført: 1986 
Afstande:
Vandet: 700 m
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 2,1 km
Golfbane: 8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.859,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.859,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.844,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.844,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen