- samlet udbud af sommerhuse i Tranum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Tranum  /  Tranum Strand - Hjortevænget 8
<<Tilbage

Hus nr.  31152921 - Tranum Strand - Hjortevænget 8

Beskrivelse
Velholdt og charmerende sommerhus i naturskønt område ved Tranum Strand
Et dejligt indrettet hus med den smukke natur lige udenfor døren og gode udflugtsmål i kort afstand.

Indretning
Vi byder indenfor i et særdeles velholdt sommerhus med en flot indretning og en hyggelig stemning. Huset har to soveværelser og egner sig derfor både til den lille familie eller parret, som gerne vil trække stikket i en uge eller to. Der hører et anneks til sommerhuset, og her er et par ekstra sengepladser, der kan bruges til eventuelle overnattende gæster eller til teenagere, som gerne vil kunne trække sig lidt tilbage. Køkken og spisestue hænger sammen, og en lille mellemgang fører til stuen med sofa, tv og en flot indbygget pejs, der nok skal sprede både varme og hygge til hele huset. På det meget flotte badeværelse kan man lave lidt wellness for sig selv i spabadet, og her har man også mulighed for at vaske og tørre tøj og håndklæder, så man kan nøjes med at pakke en lille kuffert hjemmefra. I det hele taget er sommerhuset godt udstyret med moderne og velfungerende faciliteter; f.eks. opvaskemaskine, varmepumpe med køl, kabel-tv og trådløst internet, husk blot at medbringe pc eller tablet hjemmefra. Sommerhuset er en skøn kombination af afslappet stemning, flot indretningsstil og velfungerende faciliteter.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor og smuk naturgrund omgivet af høje træer og med en græsplæne, hvor børnene kan lege og spille lidt bold. Fra stuen er der adgang til en dejlig overdækket terrasse, og mellem hovedhuset og annekset løber en stor, åben terrasse, hvor man kan nyde solen, udsigten over naturen og de lange, lune sommeraftenener.

Beliggenhed
Tranum Strand er et roligt område med mange muligheder for at komme ud i den smukke, vestjyske natur. I Fosdalen kan man gå på højderyggene af den sidste istid og nyde udsigten over Jammerbugtens kystlinje, og i Tranum Klitplantage er der gode stier til at trave og cykle mange kilometer. Og naturligvis er et besøg ved Vesterhavet obligatorisk, når man holder ferie på disse kanter; det store hav er fascinerende i al slags vejr og på alle årstider. Brovst er den nærmeste større by med dagligvarebutikker og specialforretninger, og lidt udenfor byen finder man den gamle herregård Bratskov, som hver sommer vækkes til live med bl.a. hestevognskørsel, spillemandsmusik og liv i den gamle smedje.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 77 m2
Grundareal: 2569 m2
Opført: 1977 
Renoveret: 2014 
Afstande:
Vandet: 4,7 km
Indkøb: 2,2 km
Restaurant: 5,8 km
Golfbane: 11,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.859,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.859,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.844,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.844,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen