- samlet udbud af sommerhuse i Tunø
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Tunø  /  Tunø/Endelave - Stenkalven 66
<<Tilbage

Hus nr.  31152631 - Tunø/Endelave - Stenkalven 66

Beskrivelse
Flot og rigtig dejligt sommerhus på naturgrund med helt fantastisk beliggenhed med havudsigt - beliggende på Tunø, øen uden biler

Indretning
Dette dejlige sommerhus er bygget i 2008 og fremstår helt unikt og specielt. Her er der lyst og venligt med store rum. De lyse trægulve og de mange store panoramavinduer giver et helt fantastisk lys i alle rummene. Fra stuen og fra det ene værelse kan man nyde den fantastiske udsigt til havet gennem træerne i nærheden. Her fornemmer man hvor tæt man er på havet og hvor tæt man er på den skønne natur. I stuen er der loft til kip med synlige bjælker. Her er brændeovn og et flot lyst køkken i åben forbindelse med opholdsstuen. Badeværelset er lyst og med bruseniche og sauna samt vaskemaskine. Ud over de lyse og venlige værelser er der en dejlig hems med to enkeltsenge. Sommerhuset er røgfrit og allergivenligt.

Udendørs
Sommerhuset er beliggende på naturgrund midt i naturen tæt på havet. Grunden er omringet af opvoksede træer, herimellem er der en fantastisk udsigt over havet. Sommerhuset har to terrasser med havemøbler. Det er også nemt at finde hyggelige kroge i haven.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende på Tunø, som er en smuk og bilfri ø i Kattegat. Man kommer til Tunø med færgen fra Hou Havn. Sejlturen tager ca. en time. Her er meget smukt, idyllisk og ikke mindst meget naturskønt. Selvom der er tale om en lille ø, rummer øen en spændende kulturhistorie. Her er en smuk og uberørt natur og det er ikke tilladt at have biler på øen. Derfor er det et oplagt feriemål til familier som elsker at cykle, løbe eller gå lange ture. Her er en blandet Kystlinie, som veksler mellem blandet sandstrand og mere stenet strand. Lystbådehavnen på Tunø har Blå Flag, ligesom øen byder på gode indkøbs- og spisemuligheder samt cykeludlejning. Det kan anbefales at besøge fyrtårnet eller man kan opleve Tunø Festivalen med jazz- og folkemusik.

Bemærk! Gratis internet!
Grundet husets beliggenhed kan der forekomme udfald på internetforbindelsen.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 1850 m2
Opført: 2008 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 150 m
Indkøb: 2,7 km
Restaurant: 2,8 km
Kyst: 150 m
Hav: 150 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.358,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.358,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.358,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.358,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
KøleskabJa
Fryser:85 l.
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen