- samlet udbud af sommerhuse i Næsby Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Næsby Strand  /  Storebæltskysten - Agervej 25
<<Tilbage

Hus nr.  31149314 - Storebæltskysten - Agervej 25

Beskrivelse
Velholdt sommerhus ved Næsby Strand med 3 soveværelser, Havudsigt og internet

Indretning
Feriehuset er indrettet med kombineret køkken og opholdsstue. Lyst køkken med keramiske komfur, køleskab med fryser, opvaskemaskine og mikroovn. Dejlig lys opholdsstue med direkte udgang til terrasse, hvorfra der er udsigt til Storebæltsbroen. I stuen er der brændeovn, loft til kip og et godt lysindfald via store vinduespartier. God og hyggelig spiseplads, hyggeligt sofahjørne med bløde møbler og fladskærms-TV med Canal Digital abonnement (Family pakken). Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Bryggers med vaskemaskine. 3 soverum. To med dobbeltsenge, og et med en dobbelt sovesofa. Der er desuden også barneseng til rådighed i huset. Huset opvarmes med varmepumpe, Brændeovn og elvarme.

Der er gratis trådløst internet til rådighed i sommerhuset. Rengøring er obligatorisk.

Udendørs
Feriehuset har en dejlig ugeneret grund på 1224 m3 med en delvis overdækket træterrasse med udsigt til havet og Storebæltsbroen, og en åben terrasse foran huset hvorfra morgensolen kan nydes. Ved feriehuset er havemøbler, liggestole og grill. Ved huset er der desuden carport til rådighed.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende med udsigt til Storebæltsbroen. Huset ligger i området ved Næsby Strand, der er kun 300 meter til en rigtig dejlig sandstrand via stisystem tæt på huset og 500 meter til indkøb. OBS! Hvis I er flere familier, som ønsker at holde ferie sammen, så ligger huset lige overfor hus SL221, hvilket giver mulighed for at kunne samles hos hinanden. Indenfor kort afstand finder man de tre købstæder, Korsør, Skælskør og Slagelse med masser af seværdigheder og indkøbsmuligheder, caféer og restauranter. Slagelse er Vestsjællands største handelsby, og her finder I mange gode shopping muligheder i byens hyggelige gågader og indkøbscentre. For lystfiskere er der rigtig gode fangstmuligheder langs kysten. Omegnen byder på mange udflugtsmuligheder, bl.a. til den gamle vikingeborg Trelleborg, Birkegårdens Haver ' en 10.000 m2 stor oplevelseshave med dyr og legepark, Klatreparken Go High med over 100 forskellige udfordringer, mountainbikes tracks og mulighed for en tur i kano i voldgraven. Hvis hele familien vil være aktive så er Gerlev Legepark mellem Slagelse og Skælskør er alletiders sted, her leges gamle lege, indsamlet fra hele Europa gennem de sidste 1000 år.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 105 m2
Grundareal: 1222 m2
Opført: 1989 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 500 m
Restaurant: 7,2 km
Tog: 10 km
Bus: 500 m
Golfbane: 19 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.645,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.645,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.875,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.875,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:11,2 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen