- samlet udbud af sommerhuse i Ulvshale skov
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Lolland, Falster og Møn  /  Møn  /  Ulvshale  /  Ulvshale skov  /  Ulvshale Skov - Møn - Telefonstien 22
<<Tilbage

Hus nr.  31144620 - Ulvshale Skov - Møn - Telefonstien 22

Beskrivelse
Stort, arkitekttegnet sommerhus (2007), med et flot lysindfald fra loftsvindue i hele sommerhusets længde. Loft til kip med 5 meter til loftet, der giver en god fornemmelse i rummene. Desuden store vinduer til gulv der åbner udsigten til skoven rundt om huset. Her får du rigelig plads: 130 m2. Huset er indrettet med luksusmøbler og billedkunst på væggene. Der er en træ-barneseng samt 2 barnestole i huset. Beliggende i et roligt og naturskønt område.

Indretning:
Hyggelig opholdsstue med vinkelsofa, lænestole, brændeovn (i vinterperioden vil brug af brændeovn reducere elforbruget), stort fladskærms-tv, parabol til tyske kanaler, danske kanaler, DVD, DAB radio, CD-afspiller og MP3 anlæg.
Åbent køkken med granitbordplader, alt i hårde hvidevarer af høj kvalitet: opvaskemaskine, keramiske kogeplader, emhætte, indbygningsovn, microovn, køleskab og skabsfryser. Service til 12 personer.
Spiseafdeling med bord, der med tillægsplader giver mulighed for opdækning til 12 personer.
3 værelser: 1 dobbeltseng + skab, 1 dobbeltseng + skab, 1 dobbeltseng + skab. Desuden stor hems med 2 sovepladser (madrasser på gulvet, adgang via stige). I alt 8 sovepladser med dyner/puder.
2 luksuriøse badeværelser med granitgulve og varme i gulvet: Det ene badeværelse med toilet, bruseniche, spa-pool og sauna. Det andet badeværelse med toilet og bruseniche.

Gratis trådløst internet.
Obs. Sommerhuset er indrettet med klinkegulv, uden gulvvarme. Dog er der brændeovn og varmepaneler.

Entre: vaskemaskine og tørretumbler.
Obligatorisk slutrengøring.
Ikke ryger hus.

Udendørs:
60 m² terrasse med havemøbler til 10 personer, 2 overdækkede terrasser, parasol & liggestole. Fra hus og terrasse kan man skimte vandet, der er få hundrede meter fra huset. Græsplæne med mulighed for bordspil. Der er et rigt dyreliv - også på grunden - med egern, råvildt, harer og mange spændende fuglearter, fordi området er en EU-fredet yngle- og rasteplads for vandfugle.

Separat aflåst skur med god plads til cykler m.v.

Beliggenhed:
Naturgrund på 1300 m2 med over 100 år gamle fyrretræer i Ulvshale skovs mest attraktive område. Tæt ved Ulvshale strand, der anses for at være Møns bedste badestrand. Badestranden er børnevenlig med lavt vand, bred hvid sandstrand og stort klitområde. Gode muligheder for gå- og løbeture i fredet natur.

Kun 6 km fra huset ligger Stege, der er en velbevaret og hyggelig købstad med gode restauranter, cafeer, biograf, gallerier, spændende specialbutikker og gode indkøbsmuligheder.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 130 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 2007 
Afstande:
Vandet: 2,2 km
Indkøb: 2,2 km
Kyst: 150 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.155,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.155,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.583,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.583,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:43 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen