- samlet udbud af sommerhuse i Thorup Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Thorup Strand  /  Thorup Strand - Thorup Strandvej 273
<<Tilbage

Hus nr.  31143953 - Thorup Strand - Thorup Strandvej 273

Beskrivelse
Charmerende fiskerhus lige ned til vandet ved Vester Thorups hyggelige miljø
Flot renoveret sommerhus med fantastisk beliggenhed, hvis drømmen er en ferie ved Vesterhavet.

Indretning
Sommerhuset er efterhånden af ældre dato, men en flot og gennemgribende renovering har bragt det helt up to date, så det nu fremstår i virkelig fin stand og med et moderne udtryk. Huset har flotte gulve, gode møbler, en masse moderne udstyr og de gamle, originale hanebånd er bevaret og er med til at give stedet en hyggelig stemning. Sommerhuset har med to værelser og en seng på 1.salens repos plads til seks overnattende personer, så det er velegnet til både familier og to par, som gerne vil tilbringe ferien sammen. Derudover består huset af en entre, et køkken, en spisestue med brændeovn og en fjernsynsstue på 1.salen, som også har brændeovn. Fra køkkenet er der udsigt til Vesterhavet og Vester Thorups lille fiskerleje, og man kan næsten følge med i, hvornår fiskerne lander kutterne på stranden og det er tid til at købe helt friskfangede rødspætter til aftensmaden. Endelig skal det nævnes, at der er installeret trådløst internet i huset, så medbringer man pc eller tablet hjemmefra, er det nemt at streame sine yndlingsserier, se nyheder og måske tjekke arbejdsmailen en enkelt gang undervejs. Et virkelig godt og velfungerende sommerhus med en hyggelig og imødekommende stemning.

Udendørs
Den store havegrund har masser af plads til at lege, løbe og spille bold. Her er også mange gode kroge, som er velegnede til solbadning, afslapning med en god bog eller hygge med gode grillmåltider. Vesterhavet ligger så tæt på, at man hele tiden kan høre, dufte og mærke vandet og sandet, en mere autentisk Vesterhavsferie findes vist ikke!

Beliggenhed
Vester Thorups stadig fungerende fiskerleje ligger under 200 meter fra sommerhuset, og det samme gør Vesterhavets strandkant. Alle muligheder for at bade morgen, middag og aften er fuldt ud til stede, ligesom det ikke bliver nemmere at nyde solnedgangene ude over vandet. I baglandet findes flere klitplantager med afmærkede ruter til vandring, løb og cykling, så formen kan holdes ved lige under ferien, og i Fjerritslev kan man både benytte svømmehallen og golfbanen. Få kilometer fra Thorup kan man besøge og bestige Bulbjerg Knude, en 47 meter høj kalkstensklippe med en fantastisk udsigt over Jammerbugten. På stranden ligger en bunker fra 2.verdenskrig, der bl.a. blev brugt som mandskabsbunker; bunkeren er åben og man er velkommen til at gå på opdagelse i den.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 112 m2
Grundareal: 2300 m2
Opført: 1939 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 195 m
Indkøb: 4 km
Restaurant: 2,8 km
Golfbane: 9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.656,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.656,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.656,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.656,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen