- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Tunvej 3
<<Tilbage

Hus nr.  31142107 - Vorupør - Tunvej 3

Beskrivelse
Velholdt og hyggeligt sommerhus med populær beliggenhed i feriebyen Vorupør
Ferie i Vorupør er lig med gode oplevelser i naturen, lange gåture langs Vesterhavet, hygge og afslapning.

Indretning
Dette sommerhus er utrolig velholdt, og man fornemmer på ingen måde, at det har mere end 20 år på bagen. Det er opført i træ, har højt til loftet og store vinduer, som lukker det nordjyske lys og naturen helt ind i rummene. Indretningen består af pæne og komfortable møbler i sort og lyst træ, og kombineret med de varme farver i gardiner og puder, hersker her en rar og imødekommende stemning. Sommerhuset råder over en lille entre med et gæstetoilet, to værelser, et større badeværelse med spabad og sauna, et åbent køkken i direkte forbindelse med spiseafdeling og stue og endelig en hems med to madrasser, der fungerer som det tredje soveværelse. Bemærk, at hemsen er lav og egner sig bedst til børn. Hele huset et er udstyret med mange moderne hjælpemidler og gode hårde hvidevarer, så man får så nemt og bekvemt et ophold som overhovedet muligt, bl.a. en varmepumpe med køl, som både sikrer en behagelig temperatur og holder varmeudgifterne nede på et rimeligt niveau. Holder man ferie i de kolde måneder, er det skønt at tænde op i brændeovnen og krybe sammen i sofaerne med varm kakao og en god film på tv'et eller evt. på en tablet, som kan kobles på det trådløse internet. Alt i alt et flot og velfungerende sommerhus, som med garanti vil danne de perfekte rammer om en vellykket ferie i det nordjyske.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i klitterne og er godt afgrænset fra nabohusene af høje buske og små træer. Ved spisepladsen kan man åbne op til en delvist overdækket terrasse, hvor man kan opholde sig helt ugeneret og nyde sommeren med solbadning, grillmåltider og et godt glas vin på de lange, lune aftener. Bilen kan holde i den overdækkede carport og børnene har en gynge til rådighed.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger lidt over en kilometer fra sommerhuset og lokker med det blå vand og det fine, hvide sand. Ved Vorupør strand kan man både bade i de store bølger eller vælge at gå i vandet fra det mere rolige og inddæmmede havbad, som er meget populært. På den lange mole kan man kaste fiskesnøren eller bare lade sig blæse igennem på en vindfyldt dag, det frisker både krop og sjæl godt op. I Hurup ligger det skønne Sydthy Kurbad med bassiner for store og små og en dejlig wellnessafdeling med mulighed for at købe forskellige behandlinger. Og endelig anbefaler vi en udflugt til den fredede Nationalpark Thy, hvor man selv kan tage en tur rundt på gåben, cykel eller til hest, men man kan også booke en naturvejleder til en guidet rundtur. Se mere på www.nationalparkthy.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 99 m2
Grundareal: 1400 m2
Opført: 1995 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 765 m
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 10,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.352,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.352,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.391,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.391,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen