- samlet udbud af sommerhuse i Amtoft
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Amtoft  /  Vesløs - Livøvej 13
<<Tilbage

Hus nr.  31137550 - Vesløs - Livøvej 13

Beskrivelse
Ombygget og tilbygget 1998, så det i dag fremstår som en særdeles dejlig og rummelig feriebolig, der er anvendelig hele året rundt. Huset ligger på en meget stor grund, omkranset af træer og med kun ca. 250 meter til Limfjorden, hvor der er badebro og gode fiskemuligheder. Til huset hører såvel en åben som en overdækket terrasse med havemøbler og solsenge. Indvendigt er der åbent op til kip og guldbelægningen er af træ, der er dog tæpper på gulvene i værelserne. Dejligt badeværelse med spa, bruseniche og vaskemaskine.

Køkkenet er godt udstyret med bl.a. komfur, køleskab/fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine og der er udgang til terrasse. Det åbne køkken ligger i forbindelse med opholdsstuen. I opholdsstuen finder du en sofagruppe, brændeovn, TV med parabol, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD afspiller.

Husets 6 sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med dobbelt sovesofa. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse, gynge og trampolin. TV og DVD-afspiller til rådighed i alle soverum. Huset opvarmes med pille brændeovn, solvarme og varmepumpe og her er frit Internet.

Huset ligger i Amtoft, der er en rigtig rar lille landsby med hyggelig lystbådehavn.
Her kan I nyde lange badedage ved en dejlig strand, der er udstyret med bålpladser, borde og bænke. Stranden er god, dog med sten i strandkanten. Der er gode muligheder for hygge på terrassen i charmerende og "naturlige" omgivelser, her kan du sidde ude og læse i en god bog i læ for vind og vejr. Her er rigtig gode muligheder for sejlsport, fiskeri og naturoplever, f.eks. fuglereservatet Vejlerne. Alt i alt et dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser nær Vejlerne, som er nordens største fuglereservat og National Park Thy, der strækker sig fra Agger i syd til Hanstholm i nord.
Generel information:
Personer: 6 
Max antal personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 2300 m2
Byggeår/renoveret:  1972/1998
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 1000 m
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend. Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge.

Med en miniferie sparer du også penge. Du kan spare op til 30% i forhold til ugeprisen.

Enkelte bureauer tilbyder først booking af miniferie 4 uger før ankomst. Vær også opmærksom på, at der i højsæsoner kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.495,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.495,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.095,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.095,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
El-komfur:
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
Dobbeltsenge:
Sovesofa (2-personers)Ja
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
Gulvvarme på badeværelseJa
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Skandinaviske TV-kanalerJa
Tyske TV-kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TrægulvJa
InternetJa
Internetadgang (gratis)Ja
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
Aflåseligt skurJa
Åben terrasse:35 m2
Overdækket terrasse:15 m2
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 3 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Rengøring er normalt inklusiv i prisen, men der kan være nogle huse hvor man selv kan gøre rent. Det vil fremgå af Tilkøbene.
  
  <<Tilbagetil toppen