- samlet udbud af sommerhuse i Agger
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Agger  /  Agger - Hedevej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31135754 - Agger - Hedevej 8

Beskrivelse
Lyst og imødekommende sommerhus på hyggelig grund i det sydlige Thy
Skønt sommerhus med dejlig udestue og gode muligheder for at komme ud i den flotte natur.

Indretning
Et dejligt vinkelhus med god plads til hele familien; her er masser af lys fra de mange store vinduer og det høje loft, hvor de flotte mørke træbjælker går igennem alle rum og binder hele huset flot sammen. Huset består af bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, tre soveværelser med hhv. to dobbeltsenge og to enkeltsenge, to badeværelser med brusere og ét stort og sammenhængende opholdsrum, bestående af køkken, spiseafdeling og stue. I stuen kan man slappe af i sofaen eller i en af lænestolene; er man en læsehest, er der rig mulighed for at fordybe sig i en bog eller to undervejs i ferien i de behagelige møbler. Og er man mere til en god film, kan man sikkert finde en klassiker på parabolen eller benytte sig af det trådløse internet, bare man husker at medbringe tablet eller pc hjemmefra. Uanset om man holder ferie sommer eller vinter, sørger varmepumpen for, at der hele tiden er en behagelig rumtemperatur, og i de varme måneder kan man åbne op til den hyggelige havestue og bruge den som ekstra opholdsrum. Sommerhuset er velholdt, flot og klassisk indrettet og egner sig lige godt til familie og parferie.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, godt beskyttet af stakit og mange træer. Haven har et charmerende udtryk og flere hyggekroge med gode læmuligheder, og de to terrasser giver god mulighed for at nyde sommerlivet udendørs dagen lang.

Beliggenhed
Agger ligger i det sydligste Thy og således også i den sydligste del af Nationalpark Thy. På Agger Tange kan man opleve et helt enestående dyre- og fugleliv, og uanset om man vil til stranden, sejle en tur i kano eller ud med fiskestangen, skal man ikke langt væk for at få sine ønsker opfyldt. Agger By er en ældre, men meget idyllisk by med gamle fiskerhuse og flere brugskunsthandlere, så man kan helt sikkert få et stykke unika med hjem som minde om en dejlig ferie. I den nærtliggende by Hurup ligger en god svømmehal med bassiner til store og små og en skøn wellnessafdeling, og er man interesseret i blomster og planter, er køreturen til Jesperhus Blomsterpark på Mors absolut køreturen værd.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 102 m2
Grundareal: 1371 m2
Opført: 1977 
Renoveret: 2008 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 9,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.953,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.953,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.138,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.138,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen