- samlet udbud af sommerhuse i Øster Hurup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Øster Hurup  /  Øster Hurup - Novolund 10
<<Tilbage

Hus nr.  31135734 - Øster Hurup - Novolund 10

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus tæt på stranden og den charmerende ferieby Øster Hurup
Dejligt sommerhus med fredelig beliggenhed og med gode muligheder for sjove aktiviteter for børnene sommeren over.

Indretning
Dette sommerhus ligger syd for Øster Hurup by og er særdeles godt vedligeholdt. Det egner sig fint til både børnefamilier og par, som gerne vil tilbringe en ferie sammen. De tre værelser med dobbeltsenge og badeværelset med gulvvarme, bruser og vaskemaskine er placeret langs entreen, mens køkkenet, spiseafdelingen og stuen hænger sammen i ét stort opholdsrum. Her vil familien med garanti komme til at tilbringe mange timer, for uanset om man har lyst til at bage en kage, tegne, fordybe sig i dagens avis eller om man bare vil slappe af med god film i tv'et, er der plads til det hele og man kan være sammen om alle aktiviteter. I alle rum falder et dejligt lys ind ad vinduerne, og indretningen er skabt med pæne møbler, gode senge og holdt i en hyggelig stemning, så man fra første dag føler sig helt hjemme. Desuden er sommerhuset godt udstyret med hårde hvidevarer, parabol og en ekstra seng og stol til de yngste medlemmer af familien; her mangler ikke noget!

Udendørs
Sommerhuset er placeret på en charmerende havegrund med god plads til at lege, gynge og spille bold. Der er flisegang rundt om hele huset, med et par mindre arealer med plads til havemøbler, så man kan følge solen rundt hele dagen. Ved indgangen er en større terrasse med en overdækket og afskærmet del, her er godt, hvis man trænger til lidt skygge i løbet af dagen, og helt sikkert til lidt aftenhygge med et glas vin eller en kop kaffe.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger som nabo til et stort grønt område, Novopladsen, og man kan tage en kort sti direkte til stranden, som har en fin badebro. Fra stranden kan man gå direkte til Øster Hurups hyggelige lystbådehavn og områdets Kløverstier byder på gå- og cykelruter af forskellig længde. Om sommeren kan børnene deltage i krabbeløb og møde en naturvejleder fra Lille Vildmose, ligesom man kan leje cykler til hele familien på havnen eller i byen. Øster Hurup har også et badeland, gode indkøbsmuligheder og flere børnevenlige spisesteder. Trænger man midt i ferien til lidt storbystemning, er der omtrent lige langt til Randers og Ålborg, som udover et godt handelsliv også har hhv. Randers Regnskov og Ålborg Zoo at byde på.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 78 m2
Grundareal: 800 m2
Opført: 1980 
Renoveret: 2005 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 990 m
Restaurant: 990 m
Fjord: 10 km
Golfbane: 15,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.413,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.413,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.435,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.435,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Affaldsforhold:110 
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen