- samlet udbud af sommerhuse i Agger
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Agger  /  Agger - Spovevej 5
<<Tilbage

Hus nr.  31134442 - Agger - Spovevej 5

Beskrivelse
Velholdt sommerhus med dejlig stor terrasse og gåafstand til Vesterhavet
Et sommerhus for de, der gerne vil ud i naturen. Tæt på Vesterhavet, Nationalpark Thy og Flade Sø.

Indretning
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1975 og er gennem årene blevet fint vedligeholdt og renoveret, bl.a. er badeværelset af nyere dato. Huset har tre værelser, hvoraf de to er med køjesenge, og lægger man den ekstra barneseng, højstolen og en lænestol i miniformat oveni, må huset siges at være aldeles børnevenligt. Køkken, spiseafdeling og stuen udgør tilsammen ét stort opholdsrum og lægger op til mange fælles hyggestunder med madlavning, ludospil eller måske bare lidt tiltrængt afslapning foran brændeovnen. Er man en dag lidt uheldig med gråt og trist vejr, kan spillekonsollen (PS3), Apple-TV'et eller det trådløse internet helt sikkert redde den gode stemning. Husk blot pc eller tablet hjemmefra, så er det ingen sag at logge på. Sommerhuset har både vaskemaskine og opvaskemaskine, så de praktiske men uundgåelige opgaver bliver så nemme som overhovedet muligt, og man hurtigt kan tage del i familiens aktiviteter. Dette sommerhus anbefaler vi som en god base for en vellykket familieferie i det nordjyske.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en plan naturgrund med marehalm og lidt spredte buske. Børnene har god mulighed for at løbe rundt, og de mindste kan hygge sig i sandkassen. Der løber en flot træterrasse rundt om hele huset, så man kan udnytte solens stråler fra morgen til aften, og trænger man til lidt skygge, kan man trække ind under den overdække del, hvor der også er skærmet godt af for vinden.

Beliggenhed
Spovevej ligger kun 500 meter fra kanten af Vesterhavet, så både store og små kan klare den korte tur på gåben. Sandstranden er bred og har masser af plads til at lege, spille bold og bygge sandslotte dagen lang,og på en vindfyldt dag er det skønt at få blæst både krop og sjæl igennem. Hele området omkring Agger byder på gode naturoplevelser: foruden det fascinerende Vesterhav, kan man være heldig at spotte sæler i Nissum Bredning, fiske i Flade Sø og betragte det varierede fugleliv ved Ørum Sø. Agger Tange udgør den sydligste del af Nationalpark Thy, som strækker sig helt op til Hanstholm. I den store og fredede park kan man på tætteste hold opleve noget af Danmarks mest rå og barske natur, og der er afmærkede stier for vandrere, ridefolket og de cykelglade. Mere information findes på www.nationalparkthy.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 68 m2
Grundareal: 1332 m2
Opført: 1975 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 475 m
Restaurant: 500 m
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.695,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.695,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.328,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.328,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Spillekonsol:
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen