- samlet udbud af sommerhuse i Stenbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Stenbjerg  /  Stenbjerg - Sarasvej 10
<<Tilbage

Hus nr.  31132179 - Stenbjerg - Sarasvej 10

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus med skønt udeområde og tæt på gode oplevelser i naturen
Velfungerende sommerhus for hele familien ikke langt fra Vesterhavet.

Indretning
Vi er glade for nu at kunne formidle udlejningen af dette skønne træhus på en god beliggenhed i klitlandskabet ved Stenbjerg. Det er i to etager og indrettet i en varm og imødekommende stil med en god blanding af nye og ældre, men velholdte møbler. Stueetagen består af entreen med trappe til førstesalen, to værelser, et badeværelse med spabad og et stort og åbent køkken-opholdsrum med spiseafdeling og stue. På den øverste etage finder man endnu et værelse, et badeværelse med sauna og et privatrum, som bruges af ejerne selv, når de er i huset. Spabadet og saunaen tilfører huset et strejf af luksus, og det er i det hele taget et hus, som er godt up to date med moderne faciliteter og hjælpemidler, f.eks. trådløst internet og en varmepumpe med køl, som sikrer en konstant behagelig rumtemperatur. Hvis man har brug for lidt ekstra varme om morgenen eller aftenen, er det hyggeligt at tænde op i brændeovnen og slappe af til lyden af den knitrende ild. Huset er velegnet til både familier og par; bemærk dog at der kun er få tyske tv-kanaler til rådighed, hvorfor det er en god ide at medbringe pc eller tablet hjemmefra til streaming af nyheder, serier og andet.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med udsigt til klitterne og andre af områdets fine sommerhuse. Der er flere terrasser ved huset, bl.a. også et lille rundt område på græsplænen, som ligger godt i læ fra et halvhøjt hegn. Børnene har masser af plads til at lege og løbe rundt på græsplænen, og trænger de til at køle lidt af, er der flere små kroge, hvor de kan finde skygge. Skønne og charmerende udeområder, som er gode både morgen, middag og aften!

Beliggenhed
Når man holder ferie i Stenbjerg, er der aldrig langt til gode oplevelser i naturen. Fra sommerhuset er der kun 1,3 km til Vesterhavet ved Stenbjerg Landingsplads, som oser af hyggeligt miljø med de gamle redskabshuse lige ved nedkørslen. I et af husene er indrettet et lille museum, hvor man kan blive klogere på områdets historie, og det er også her ved Landingspladsen, at man finder et informationscenter om Nationalpark Thy. Besøg også gerne Stenbjerg Kro, der er kendt for sin brug af lokale råvarer i den indbydende menu. I Vorupør er der gode indkøbsmuligheder, og her kan man bade i Havbadet, fiske fra molen og tage børnene med på det lille, spændende Nordsø Akvariet.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 129 m2
Grundareal: 1443 m2
Opført: 1995 
Afstande:
Vandet: 1,3 km
Indkøb: 3,2 km
Restaurant: 840 m
Golfbane: 14,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.029,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.029,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.377,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.377,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen