- samlet udbud af sommerhuse i Draget
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Draget  /  Draget/Limfjorden - Helligsøvej 16
<<Tilbage

Hus nr.  31131108 - Draget/Limfjorden - Helligsøvej 16

Beskrivelse
Rummeligt sommerhus i roligt område tæt på fjorden ved Nissum Bredning
Et velfungerende sommerhus for såvel familier som for par, der gerne vil være tæt på vandet og naturen.

Indretning
Sommerhuset er velholdt og har god plads til en familie eller et enkelt eller to par, som gerne vil have god plads. Alle værelser og badeværelset ligger samlet i sin egen afdeling, mens det åbne køkken og opholdsrummet er integreret i ét stort rum. På den måde kan hele familien stadig være sammen, selvom man har gang i forskellige aktiviteter på samme tid. Opholdsrummet domineres af store vinduespartier, som lukker en masse dejligt lys ind, og midt i rummet står en stor brændeovn, som spreder varme og hygge på kølige morgener og aftener. Sommerhuset har en del moderne faciliteter, som gør en ferie her til en afslappende pause fra hverdagens stress og jag; bl.a. opvaskemaskine, parabol og trådløst internet, som man kan benytte, hvis man medbringer pc eller tablet hjemmefra. Desuden et anneks i hjørnet af grunden med to ekstra sovepladser; oplagt til familiens teenagere eller hvis man får besøg af bedsteforældre eller venner undervejs i ferien.

Udendørs
Til sommerhuset hører et stort og skønt udeareal. Den store, dobbelte grund har en indhegnet del, så har man hund med på ferien, kan den lukkes trygt ud her. Børnene har masser af plads at boltre sig på, mens de voksne kan følge med fra en af terrasserne. Fra stuen har man adgang til en stor og delvist overdækket terrasse, hvor der både er plads til at nyde sommeren på solvogne og tilberede lækkert mad på grillen.

Beliggenhed
Draget-området ligger i den nordlige del af Nissum Bredning med gode muligheder for fiskeri og med gode og børnevenlige strandbredder langs fjorden. Der er gode muligheder for spændende naturoplevelser i hele lokalområdet; fra cykelture til udforskning af gravhøje og tager man den 10 minutter lange færgetur til Thyborøn, kan man besøge både Sneglehuset og Jyllandsakvariet. På en lidt længere tur til Mors kan man opleve både molerskrænter, Molermuseet, det gamle Dueholm Kloster og den store og smukke Jesperhus Blomsterpark med op mod en halv million blomster og sjove aktiviteter og forlystelser for børnene.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 65 m2
Grundareal: 2323 m2
Opført: 1976 
Renoveret: 2002 
Afstande:
Vandet: 11,5 km
Indkøb: 3,8 km
Restaurant: 8,6 km
Fjord: 270 m
Golfbane: 7,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.773,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.773,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.102,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.102,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa enkelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
HundevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen