- samlet udbud af sommerhuse i Als Odde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Als Odde  /  Helberskov - Korsikanerskoven 30
<<Tilbage

Hus nr.  31129874 - Helberskov - Korsikanerskoven 30

Beskrivelse
Velholdt og virkelig hyggeligt sommerhus til den lille familie i Helberskov
Ønsker man en god beliggenhed med nem adgang til både stranden og andre gode oplevelser, så er dette aldeles charmerende sommerhus et godt bud på rammerne for den næste ferie.

Indretning
Dette sommerhus er med sine kun 56m2 på papiret et af de mindste, vi har til udlejning. Men hvad huset ikke har i størrelse, har det så sandelig i hygge, charme og dejlig stemning! Alle m2 er godt udnyttede i en imødekommende stil, hvor nyere møbler møder ældre retrofund i et skøn og afstemt miks. Huset består af en entre, et åbent opholdsrum med køkken, spiseplads og stue, to værelser med hhv. to enkeltsenge og to køjesenge og et badeværelse med både bruser og badekar. Hvis morgener og aftener er lidt kølige, kan man tænde op i den flotte brændeovn og slappe af med en god bog, et spil eller en hyggelig snak over en kop kaffe. Sommerhuset er ikke udstyret med en masse moderne faciliteter, her holder man ferie på den 'gode gammeldags facon', hvor der er tid til at hjælpe hinanden med opvasken, og hvor det der spiller den største rolle er, at man er sammen og har en rolig og afslappet ferie med familien.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor grund med træer, buske, bålplads og legehus, næsten som at være midt inde i skoven. Også mange kroge og hjørner, hvor man kan nyde solen i fred og ro. Foran huset ligger en overdækket terrasse, som også kan bruges på halvoverskyede dage, mens der for enden af huset er en dejlig, åben del med mulighed for at køre en markise ned, hvis børnene skal bruge lidt skygge.

Beliggenhed
Korsikanerskoven er et dejligt, fredeligt område ved Helberskov med kun omkring 300 meter til Kattegats børnevenlige kyst. Vil man have en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, anbefaler vi at tage gåturen på 20 minutter til Mini Mallorca, en 70.000m2 stor sandø ude i Kattegat med sydhavslignende strande og helt klart vand. Hele området ved Helberskov indbyder til smukke gå- og cykelture i den grønne natur, her er gode chancer for at se dyr og fugle, og man kan følge havnetrafikken langs Mariagerfjord på tætteste hold. Og endelig ligger både Lille Vildmose Naturområde og Danmarks største skov, Rold Skov, kun en kort køretur væk. Gode muligheder for en aktiv ferie i området, kombineret med stille og afslappende dage i haven.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 56 m2
Grundareal: 1218 m2
Opført: 1972 
Afstande:
Vandet: 350 m
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 8 km
Kyst: 350 m
Fjord: 3,8 km
Golfbane: 15,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.652,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.652,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.406,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.406,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BadekarJa
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
LegehusJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Affaldsforhold:110 
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen