- samlet udbud af sommerhuse i Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Vorupør  /  Vorupør - Kristinesvej 6
<<Tilbage

Hus nr.  31128942 - Vorupør - Kristinesvej 6

Beskrivelse
Velholdt sommerhus med god beliggenhed i rolige omgivelser
Vorupør er et populært ferieområde med nem adgang til Vesterhavet og andre gode natur- og kulturoplevelser.

Indretning
Dette sommerhus hører til de lidt mindre hvad angår m2, men her mangler bestemt ikke noget hvad angår hygge og god stemning. Alle 67m2 er godt udnyttede og velholdte, og huset har fine møbler og gode senge. Her er plads til seks personer i form af to værelser med dobbeltsenge og en alkove med to madrasser. Derudover råder sommerhuset over et køkken med spiseplads, en stue og et badeværelse med bruser. Stuen har et stort vinduesparti, som trækker en masse af det skønne, nordjyske lys ind i rummet, og hvis man samtidigt tænder op i den flotte brændeovn, er hyggen sikret. Af moderne faciliteter kan nævnes både opvaskemaskine, vaskemaskine, parabol og trådløst internet, hvilket nok især de lidt større børn vil sætte stor pris på, husk blot tablet eller pc hjemmefra. Alt i alt et hyggeligt og velfungerende sommerhus til både en familieferie og til et par, som gerne vil holde en stille og rolig ferie sammen.

Udendørs
Fra spisepladsen kan man gå ud på en skøn terrasse med en smuk udsigt til de fredede klitter; det er nemt at tage maden med ud, eller man kan arrangere en hyggelig grillaften og udnytte de lange lyse aftentimer under den overdækkede del. I den modsatte ende af huset er endnu en terrasse, denne med god afskærmning så man kan solbade i fred og ro eller blot trække sig tilbage til en times alenetid med en god bog eller det nyeste ugeblad.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i Sønder Vorupør i et fredeligt sommerhusområde, hvor man kan nyde roen og den smukke natur med klitter, marehalm og små grønne bakker. I nærheden ligger Førby Sø, hvor fiskeinteresserede kan købe dagskort, eller familien kan tage sig en hyggelig tur i en lejet robåd. Førby Sø ligger i Nationalpark Thy, som spreder sig gennem hele Thys landskab og virkelig er et besøg værd; kør f.eks. til Stenbjerg Landingsplads, hvor der er start for vandreruter af forskellig længde i parken. Vorupør by ligger ca. 1,5km fra sommerhuset og har gode indkøbsmuligheder, legeplads, restauranter og museum, og hvor man også året rundt kan tage en dukkert i det populære Havbad eller tage fiskestangen med ud på Molen. Er man heldig, kan man købe friskfangede fisk direkte fra kutterne på stranden, hvis ikke må man nøjes med at nyde det idylliske syn af fiskekuttere på stranden med Vesterhavet i baggrunden.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 67 m2
Grundareal: 1208 m2
Opført: 2008 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 1,8 km
Golfbane: 12,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.656,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.656,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.656,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.656,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Udsigt over landskabJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen