- samlet udbud af sommerhuse i Øster Hurup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Øster Hurup  /  Øster Hurup - Søndermarken 3
<<Tilbage

Hus nr.  31122407 - Øster Hurup - Søndermarken 3

Beskrivelse
Dejligt sommerhus med perfekt beliggenhed midt i Øster Hurup
Øster Hurup er ikke uden grund et af de mest populære feriemål på Danmarks østkyst, her er børnevenlige strande og utallige muligheder for gode oplevelser indenfor kort afstand.

Indretning
Et virkeligt dejligt og hyggeligt sommerhus til den lille familie eller to par, som gerne vil tilbringe en del af ferien sammen. Huset er indrettet i en afslappet stil med dejligt lys fra det store vinduesparti i stuen, pæne retromøbler i bl.a. teak og læder og en centralt placeret brændeovn, som spreder varme til hele huset. Sommerhuset råder over et åbent køkken—alrum, tre soveværelser og et badeværelse med bruser, vaskemaskine og sauna, hvor det er skønt at sidde og få varmen igen efter en lang travetur i skoven eller langs vandet. Det ene soveværelse er med køjeseng, så det er oplagt som børneværelse, mens de andre værelser er med dobbeltsenge. Sommerhuset er en skøn base, for de der gerne vil ud i området og opleve en masse, og i det hel taget skal man vælge dette sommerhus, hvis man ønsker en ferie med fokus på kvalitetstid, samvær, ro og hygge.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en skøn havegrund og har god plads til boldspil og leg på plænen. Der er flere gode terrasser ved huset, bl.a. en dejlig overdækket del på bagsiden, en åben terrasse for enden af huset med mulighed for at køre en markise ned og endelig en virkelig hyggelig og afskærmet terrasse med adgang fra stuen, hvor man kan nyde sommeren med grillmåltider og hygge til langt ud på aftenen.

Beliggenhed
Med den helt centrale beliggenhed i Øster Hurup har man aldrig ret langt til tingene; supermarked, bager, iskiosk, havnen, badelandet og ikke mindst den børnevenlige strand med lavt vand og små bølger. 50 meter fra sommerhuset ligger en dejlig skov med naturlegeplads, bålsted og shelters med mulighed for at overnatte ude i det fri, alt sammen til fri og gratis afbenyttelse. I gåafstand ligger også en lille bondegård, hvor man kan leje heste, og ved den lokale autoforhandler og på havnen kan man leje cykler, så det er nemt at komme rundt i området. Lige nord for Øster Hurup ligger Lille Vildmose, hvor man kan komme helt tæt på naturen og mange forskellige dyr, bl.a. kan man opleve elge, kronhjorte, vildsvin, havørne og kongeørne.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 76 m2
Grundareal: 1288 m2
Opført: 1985 
Afstande:
Vandet: 530 m
Indkøb: 460 m
Restaurant: 390 m
Kyst: 530 m
Fjord: 10,2 km
Golfbane: 16,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.180,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.180,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.812,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.812,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen