- samlet udbud af sommerhuse i Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Vorupør  /  Vorupør - Blåmunkevej 46
<<Tilbage

Hus nr.  31104357 - Vorupør - Blåmunkevej 46

Beskrivelse
Velholdt sommerhus med hyggelig udestue i det populære Vorupør Klit
En skøn ferie i smukke omgivelser og tæt på gode oplevelser i Thy's rå natur.

Indretning
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1966, men er gennem årene blevet renoveret og istandsat efter behov, så det i dag er en velfungerende lille oase midt i noget af Thy's smukkeste natur. Her er lyst og venligt, og uanset om man kommer som en familie eller et par, vil man føle sig velkommen fra start til slut. Man kommer ind i sommerhuset ved køkkenet, som hænger sammen med stuen via en halvmur. I stuen er både spiseplads, sofaarrangement, en stor brændeovn og tv, det er her man samles til hygge og indendørs aktiviteter. Fra stuen har man adgang til en dejlig udestue med store vinduer og udgang til terrassen, det perfekte sted til en god frokost, hvis man har været så heldig at snakke godt med en af de lokale fiskere på stranden i Vorupør. Derudover råder huset over to soveværelser med i alt fem sengepladser og et badeværelse med brusekabine og vaskemaskine; alt i alt nogle særdeles fine og velfungerende rammer, hvis den næste ferie går til Nordjylland.

Udendørs
Sommerhuset ligger placeret på en naturgrund med forskellig beplantning og høje træer, der både skærmer for vinden og nysgerrige blikke fra forbipasserende. På syd- og vestsiden af huset løber en dejlig terrasse med god plads til at slikke sol, lave lækre grillmåltider eller til at tage lidt legetøj eller en god bog med udenfor og udnytte solens stråler det meste af dagen.

Beliggenhed
Vorupør er et skønt ferieområde med masser af muligheder for gode oplevelser. Sommerhuset ligger i Sønder Vorupør i et klitområde, hvor det er oplagt at tage nogle gode, lange traveture og komme tæt på naturen. I Vorupør By er flere supermarkeder, specialbutikker, lokalhistorisk museum, tennisbaner, spisesteder og legeplads. Byens nye trækplaster er det store havbad, hvor man kan komme i vandet uden at skulle forcere de store bølger, på molen kan man få en time eller to til at gå med fiskestangen, og i Nordsø Akvariet kan man opleve torsk, makreller og hajer på helt tæt hold. Og når man er på disse kanter, er et besøg i Nationalpark Thy et must; her venter storslåede natur- og dyreoplevelser, så tag gerne vandrestøvlerne med hjemmefra.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 69 m2
Grundareal: 800 m2
Opført: 1966 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 1,9 km
Indkøb: 2 km
Restaurant: 4,3 km
Golfbane: 16,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.695,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.695,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.328,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.328,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen