- samlet udbud af sommerhuse i Vestervig
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Vestervig  /  Kjærgaarden-Vestervig/Limfjorden - Hannesvej 47
<<Tilbage

Hus nr.  31102752 - Kjærgaarden-Vestervig/Limfjorden - Hannesvej 47

Beskrivelse
Flot sommerhus med dejlig beliggenhed og udsigt over fjorden
Fine rammer for en vellykket familieferie i det populære Kjærgården og tæt på både fjorden og spændende oplevelser i nærområdet.

Indretning
Sommerhuset ligger højt placeret og har derfor en skøn udsigt over både Krik Vig og hele vejen til Vesterhavet, som ligger 9 km mod vest. Sommerhuset er lyst og tidssvarende indrettet med gode møbler, alle nødvendige hårde hvidevarer, brændeovn, 2 TV og parabol med danske og tyske kanaler; her mangler kort sagt ikke noget! Den praktiske inddeling af huset, med soveværelserne i en afdeling for sig selv, gør det nemt at tage på ferie med selv helt små børn, da de kan puttes i fred og ro, mens resten af familien hygger sig i opholdsrummet med spil, film eller en god bog. Her er god plads til en stor familie, og sommerhusets hyggelige og velfungerende rammer vil opfylde alle de behov, man kan stille til et vellykket ophold.

Udendørs
Hannesvej ligger i et stille og roligt sommerhusområde i det populære Kjærgården ved Vestervig. Her generes man ikke af megen trafik eller nysgerrige naboer, men kan nyde sommeren ude på græsplænen og terrasserne langs huset. Fra den sydvestvendte terrasse kan man falde i staver over skibstrafikken langs Nordsøkysten, og her kan man også rykke ind under den overdækkede del, når duggen begynder at falde om aftenen.

Beliggenhed
I dette sommerhus er der aldrig langt til en dukkert i fjorden, som kun er 190 meter væk, eller hvis man pakker en taske og tager de 9 km vestpå til Vesterhavet. Nærområdet byder også på flere gode oplevelser, bl.a. er Vestervig Kirke et besøg værd - DK og Nordens største landsbykirke med en spændende historie, eller tag en tur til Skindbjerg Høje med seks gravhøje fra sten- og bronzealderen. Derudover er der gode fiskemuligheder i fjorden, og Nationalpark Thy ligger heller ikke langt væk. Kører man til Agger Tanges sydspids, kan man tage færgen til Thyborøn og opleve en af Danmarks største fiskerihavne, Jyllandsakvariet og Sneglehuset. Mulighederne er mange i dette smukke område!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 91 m2
Grundareal: 900 m2
Opført: 1986 
Renoveret: 2012 
Afstande:
Vandet: 190 m
Indkøb: 1,3 km
Restaurant: 1,3 km
Hav: 9 km
Fjord: 190 m
Golfbane: 5,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.777,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.777,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.586,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.586,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:75 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
FjordudsigtJa
Udsigt til vandJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen