- samlet udbud af sommerhuse i Lyngså
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Lyngså  /  Lyngså - Lynglund 6
<<Tilbage

Hus nr.  31102628 - Lyngså - Lynglund 6

Beskrivelse
En skøn og charmerende spansk perle ved Kattegatkysten
Drømmer I om siesta i solen eller lækre tapas og rødvin på terrassen? Så er dette virkelig flotte sommerhus i spansk stil et godt bud på en vellykket ferie.

Indretning
Dette sommerhus er oprindelig opført i 1965 og har fået en flot renovering ved årtusindeskiftet, så det i dag fremstår i traditionel spansk stil med hvide mure, trævinduer, flotte klinker, skæve vinkler og behagelige kurvemøbler; kort sagt en lille hyggelig oase, hvor I rigtig kan slappe af og komme ned i gear. Sommerhuset består af et stort og åbent køkken med god plads, en stue med flere hjørner og små kroge, stor brændeovn og B&O-tv, et soveværelse med direkte adgang til et spabad bag en halvmur, endnu to værelser og et badeværelse med bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Hele sommerhuset emmer af høj kvalitet og egner sig godt til de feriegæster, som søger fred og ro, gerne vil være tæt på naturen og samtidig gerne vil have en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Udendørs
Sommerhusets udeområder er intet mindre end fantastiske; en 5000m2 stor naturgrund omringet af høje træer, så I kan opholde jer udendørs uden at blive generet af forbipasserende eller tætliggende naboer. På grunden er flere terrasser, og husets mange vinkler giver flere små læfyldte kroge. Om aftenen kan I hygge med snobrød ved bålstedet, som om dagen også fungerer som en god solplads med liggestole bag en lille mur.

Beliggenhed
Lyngså strand ligger en lille kilometer fra sommerhuset, her er en god og bred strandkant, lave bølger og forbud mod at køre bil, så børnene kan lege helt trygt. Hele området er meget vandrevenligt og giver gode muligheder for at komme helt tæt på den smukke og frodige natur. Sæby ligger 10 km væk, herfra kan I tage færgen til Læsø, som er kendt for sin berømte salt, der ikke kun drysses på maden, men som I også kan bade i og få behandlinger med på Læsø Kur. Ved Voerså kan I leje vandcykler, robåde og kanoer, og er I historieinteresserede, anbefaler vi turen til renæssanceslottet Voergaard Slot, hvor I kan høre spøgelseshistorier og opleve Danmarks største private kunstsamling.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 5000 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 4,5 km
Restaurant: 4,5 km
Kyst: 1,1 km
Golfbane: 17,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.674,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.674,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.696,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.696,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Affaldsforhold:240 
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen