- samlet udbud af sommerhuse i Als Odde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Als Odde  /  Als Odde - Fjordparken 7
<<Tilbage

Hus nr.  31102150 - Als Odde - Fjordparken 7

Beskrivelse
Fantastisk flot sommerhus med udsigt til både fjord og hav
Et kvalitetssommerhus med perfekt beliggenhed og gode aktiviteter til hele familien.

Indretning
Dette sommerhus hører til i den absolutte bedste kategori. Det er velholdt med en flot og stilsikker indretning og udstyret med alverdens moderne hjælpemidler og tekniske faciliteter. Overalt er her flotte gulve, masser af lys fra de store vinduer og møbler og senge er i god kvalitet. Sommerhuset er helårsisoleret, og med ild i brændeovnen kan man sagtens holde forbrugsomkostningerne nede på et rimeligt niveau. Familiens samlingspunkt bliver hurtigt det store køkken-alrum med direkte adgang til stuen, her er der rigeligt med plads til at spille, lege, tegne, lave mad sammen eller til bare at nyde udsigten over fjorden og slippe hverdagens stress og jag i de behagelige omgivelser. På det ene badeværelse finder man et lækkert spabad og adgang til en sauna, så man nemt og hurtigt kan komme i welllness-stemning. Sommerhuset kan rumme i alt 8 personer, og er velegnet til en stor familie eller to til tre par, som gerne vil opleve denne del af Danmark sammen.

Aktivitetsrum
Med til sommerhuset hører et sjovt aktivitetsrum, hvor man kan more sig med et slag bordfodbold, se tv, eller tage et spil på Wii-konsollen. Her kan hele familien få mange timer til at gå, også udenfor den varme sommersæson, og vil man gerne holde formen ved lige under ferien har dette rum også et par motionsredskaber, som man er velkommen til at bruge.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en kæmpegrund, få hundrede meter fra Mariager Fjord og Østkysten. Udsigten fra terrassen og den store græsplæne er formidabel og helt i særklasse. Her kan man nyde morgenkaffen, grillmåltiderne og et godt glas vin om aftenen, mens man følger trafikken frem og tilbage på fjorden. Med gode havemøbler, liggestole, grill, gynger og sandkasse er der mulighed for mange skønne udetimer i dette hus.

Beliggenhed
Sommerhuset har en af de bedste beliggenheder i området, med 200 meter til Mariager Fjord og 300 meter til den børnevenlige strand ved Kattegat; bademulighederne er optimale! Området er med sit grønne landskab oplagt til cykel eller traveture med madkurven under armen. Og er man til de lidt mere actionprægede aktiviteter, tilbyder Rold Skov nogle af Danmarks bedste mountainbikeruter. Hobro er den største by i området, og her er gode shoppingmuligheder, spisesteder og spændende attraktioner. Besøg f.eks. Vikingecenteret Fyrkat eller tag en tur med hjuldamperen Svanen og se fjorden i et andet perspektiv.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 163 m2
Grundareal: 4450 m2
Opført: 2012 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 5,5 km
Restaurant: 5,5 km
Kyst: 300 m
Fjord: 100 m
Golfbane: 17 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.240,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.240,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.109,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.109,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:85 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
MotionsredskaberJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
DVD-afspillerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
BordfodboldJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
AffaldsforholdJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
HavudsigtJa
AktivitetshusJa
VandrevenligJa
FjordudsigtJa
BørnevenligJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen