- samlet udbud af sommerhuse i Tranum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Tranum  /  Tranum Strand - Egernvej 13
<<Tilbage

Hus nr.  31099823 - Tranum Strand - Egernvej 13

Beskrivelse
Flot og moderne sommerhus i absolut topklasse
Et velfungerende feriehus med god beliggenhed og masser af plads til hele familien.

Indretning
Velkommen til et sommerhus lidt ud over det sædvanlige! Sætter man pris på god kvalitet, moderne faciliteter og skøn beliggenhed, så er dette sommerhus helt sikkert sagen! Huset har en spændende og utraditionel arkitektur med skæve vinkler, højt til loftet og store vinduer. Det dominerende rum er det store og åbne køkken med sammenhængende opholdsrum, hvor der er god plads til fælles aktiviteter og mulighed for at de mindste kan sidde med legetøjet på gulvet. Trænger man til at koble helt af, har man en skøn udsigt over landskabet fra sofaerne i stuen, og holder man ferie udenfor den varme sommersæson, kan man lade varmen sprede sig fra brændeovnen i hjørnet. Sommerhuset har fire soveværelser og to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med et flot spabad, og endelig er her installeret trådløst netværk, så det er en fordel at medbringe pc eller tablet hjemmefra, så man har nem adgang til informationer om områdets mange muligheder.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med træer og anden beplantning til at skærme af for naboer og forbipasserende, og på græsplænen er der rig mulighed for at børnene kan udfolde sig med boldspil og andre lege. På begge sider af huset er gode og store terrasser, både åbne og en overdækket del, hvor det er ideelt at spise og tilberede lækkert mad på grillen. Ideelle muligheder for mange gode udendørstimer!

Beliggenhed
Kun 4 km fra sommerhuset ligger Vesterhavet med de store, brede sandstrande og det fascinerende blå hav. Pak gerne bilen med tæpper, madpakker og solcreme og brug hele dagen i vandkanten. Eller tag en rask travetur i Fosdalen eller Svinklovene og nyd den smukke og frodige natur og udsigten over Jammerbugtens kystlinje. Ved Bratbjerg ligger de idylliske Bratbjerg Søer, herregården Bratskov, og i Tranum kan man selv støbe sine lys, deltage i workshops med glaskunst og købe alverdens gaveartikler hos Tranum Lys. Brovst er den nærmeste større by med supermarkeder og andre specialforretninger.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 137 m2
Grundareal: 2574 m2
Opført: 2010 
Afstande:
Vandet: 4,4 km
Indkøb: 1,9 km
Restaurant: 7 km
Golfbane: 25 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.616,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.616,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.812,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.812,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen