- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Vangvej 21
<<Tilbage

Hus nr.  31096150 - Klitmøller - Vangvej 21

Beskrivelse
Idyllisk sommerhus med plads til hele familien i populære Klitmøller
Stråtækt ejendom med dejlig have, i høj kvalitet og med alt i moderne udstyr.

Indretning
Velkommen indenfor i en flot liebhaverejendom med god plads, sjove aktiviteter og en hyggelig stemning. Ejendommen er flot renoveret og har bl.a. fået et stort og moderne badeværelse med fuldmuret brusekabine og badekar og et skønt køkken i fransk landstil, ligesom træbjælkerne i loftet overalt er bevaret på fineste vis. De tre af værelserne, badeværelset og gæstetoilettet ligger i en afdeling for sig selv, mens køkken, spiseafdeling og stuen bindes sammen af en stor glasskydedør. Det sidste værelse med en seng på 120x200cm befinder sig på 1.salen. I stuen er der god plads til at finde legetøjet frem på gulvet, og om aftenen kan hele familien slappe rigtig godt af i den nedsænkede pejseafdeling. Der er kabel-tv med danske og tyske kanaler og trådløst internet, så medbring gerne pc eller tablet hjemmefra.

Aktivitetsrum
En flot trappe fører fra stueetagen til 1. sal, hvor der er indrettet et sjovt aktivitetsrum med mulighed for at tage et spil billard/pool, og lænestole, sofa, sækkestol og en skøn udsigt til haven. Her er plads til at hele familien kan være sammen og få nogle sjove og hyggelige timer i hinandens selskab.

Udendørs
Til sommerhuset hører en knap 3000m2 stor havegrund med græsplæner, træer, buske og blomsterbede og masser af plads til at boltre sig og få brugt al energien. Terrassen har en flot flisebelægning, og her er alle muligheder for at udnytte den danske sommer fuldt ud med solbadning, grillmåltider og lange, lune aftener.

Beliggenhed
Vesterhavet og Klitmøller strand ligger ca.900 meter væk og byder på flot, blåt vand og dejligt, hvidt sand. Klitmøller har gennem de seneste år oplevet en støt stigende popularitet, ikke mindst pga. de gode surferforhold på vandet og hele miljøet omkring strandpromenaden med butikker og cafeer. Men også fordi byen ligger centralt placeret i forhold til andre gode oplevelser i Thy; Hanstholm med havnen og bunkermuseet fra 2.verdenskrig, Thisted med en hyggelig gågade og gode restauranter og Nationalpark Thy med fantastiske og enestående natur- og dyreoplevelser.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 290 m2
Grundareal: 2916 m2
Opført: 1827 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 920 m
Indkøb: 670 m
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.768,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.768,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.290,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.290,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BadekarJa
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
BillardJa
GulvvarmeJa
PoolbordJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:57 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
AktivitetshusJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen