- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Liusborg Sti 28
<<Tilbage

Hus nr.  31092697 - Klitmøller - Liusborg Sti 28

Beskrivelse
Dejligt sommerhus med skøn og populær beliggenhed i Klitmøller
Lyder en ferie i fredelige og rolige omgivelser og med gåafstand til Vesterhavet som noget for jer? Så tag et kig på billederne og beskrivelsen af dette sommerhus med mange fine faciliteter.

Indretning
Sommerhuset har en skøn indretning og en varm atmosfære, her kan skabes mange hyggelige stunder for både familier og par. Med de stilfule møbler, det flotte klinkegulv, lyset fra vinduerne og de farverige tæpper omgiver I jer med god kvalitet, og I får god valuta for pengene i dette velfungerende sommerhus. Huset består af et åbent køkken-opholdsrum med spiseafdeling og en hyggelig stue i hjørnet med sofa, flot indbygget brændeovn og tv. Derudover har I rådighed over 3 soveværelser, et badeværelse med brusekabine og et bryggers med vaskemaskine og lidt ekstra bordplads. Sommerhuset mangler heller ikke noget hvad angår moderne faciliteter, her er f.eks. en varmepumpe med køl, som sikrer en behagelig temperatur, og medbringer I pc eller tablet hjemmefra kan I logge på det trådløse internet, så det er muligt at tjekke mails og børnene kan holde kontakten med kammeraterne derhjemme.

Udendørs
Udendørsarealerne er som skabt til at lade op og få ny energi. Her kan I sidde på terrassen og kigge ud på landskabet og den vilde og rå natur, som er kendetegnende for hele Thy-området. Terrassen ligger i læ for Vestenvinden og har en dejlig overdækket del, så her kan I færdes helt ugeneret og nyde sommerens ekstra lange dage.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende bare en kilometer fra Vesterhavet og Klitmøller Strand, som er en blandet sand og stenstrand med gode badeforhold. Klitmøller har de seneste år især været kendt for sine gode vejr- og vindforhold for windsurfing og kaldes i folkemunde 'Cold Hawaii'. De nærmeste større byer er Hanstholm med en stor fiskerihavn og et stort museumsanlæg med bunkers fra 2.verdenskrig og Thisted med en hyggelig gågade og gode spisesteder; vi kan f.eks. anbefale en god frokost på 'Det Gamle Mejeri'. Og holder man ferie i Thy, er en god og frisk vandretur i Nationalpark Thy næsten obligatorisk. Her kan I komme helt tæt på naturen, planterne og dyrene, en virkelig god oplevelse for både børn og voksne.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 73 m2
Grundareal: 400 m2
Opført: 1980 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 775 m
Restaurant: 1,7 km
Golfbane: 2,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.859,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.859,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.844,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.844,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen