- samlet udbud af sommerhuse i Østerby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Skagen  /  Østerby  /  Skagen - Havnevej 3 B
<<Tilbage

Hus nr.  31087479 - Skagen - Havnevej 3 B

Beskrivelse
Her finder du noget så specielt, som et originalt Skagen hus, midt i det hele, renoveret med egen have og parkering. En sand perle til 6 personer.

Dagmars Hus, opført i 1885 og renoveret med stor respekt for det originale hus. De 6 sovepladser fordeler sig med 4 i selve huset og to i det tilstødende anneks. Huset har åbent køkken, brændeovn, stort udbud af TV-kanaler og gratis internet. Grunden er på 264 m2 og her får man noget så sjældent, som sin egen have med grill og havemøbler, så godt som midt inde i Skagen og kun 250 meter fra vandet. Det perfekte opholdssted med alle muligheder inden for rækkevidde og alligevel lidt tilbagetrukket. Ejendommen ligger som nævnt lige i hjertet af Skagen, hvorfor der om sommeren godt kan forekomme gadestøj, eller man kan høre musikken fra de nærmeste restaurationer.

To af sovepladserne finder man på førstesalen i hovedhuset og adgang sker af en relativt spinkel og stejl trappe (se foto). På selve den lille stikvej, hvor huset ligger, er der to øvrige ejendomme og adgangen lukkes af med en port om aftenen - der udleveres naturligvis også nøgle til porten.

Et ophold i Skagen by byder på rigtig mange muligheder - du kan eksempelvis besøge Bunkermuseet, et af kunstmuseerne, tage en tur ud på Grenen, shoppe og nyde livet på en af de mange restauranter, der ligger i umiddelbar nærhed af huset.
Generel information:
Personer: 6 
Max antal personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 58 m2
Grundareal: 264 m2
Byggeår/renoveret:  1885
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 50 m
Restaurant: 25 m
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend. Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge.

Med en miniferie sparer du også penge. Du kan spare op til 30% i forhold til ugeprisen.

Enkelte bureauer tilbyder først booking af miniferie 4 uger før ankomst. Vær også opmærksom på, at der i højsæsoner kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.472,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.472,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.625,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.625,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
El-komfur:
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
Dobbeltsenge:
Hems (antal pladser):
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Skandinaviske TV-kanalerJa
Tyske TV-kanalerJa
RadioJa
TrægulvJa
InternetJa
Internetadgang (gratis)Ja
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
P-plads på grunden:
Aflåseligt skurJa
Åben terrasse:100 m2
Diverse information
FjernvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 3 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Rengøring er normalt inklusiv i prisen, men der kan være nogle huse hvor man selv kan gøre rent. Det vil fremgå af Tilkøbene.
  
  <<Tilbagetil toppen