- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Spanggårdsvej 65
<<Tilbage

Hus nr.  31085977 - Klitmøller - Spanggårdsvej 65

Beskrivelse
Klassisk dansk sommerhus med god beliggenhed i det populære Klitmøller
Velholdt sommerhus, skøn terrasse, smukke omgivelser, tæt på Vesterhavet; kan man forlange mere?

Indretning
Sommerhuset er godt velholdt og indretningen er lys, varm og hyggelig; alle vil føle sig godt tilpas her fra første skridt ind i entreen. Om man er en familie eller to par, som holder ferien sammen, så danner huset og omgivelserne de helt ideelle rammer for en uforglemmelig og afslappende ferie. Møbler og inventar er i god kvalitet, og af moderne udstyr i sommerhuset kan f.eks. nævnes vaskemaskine, så man hele tiden kan have rene håndklæder til strandturene og trådløst internet, så det er nemt at søge information om de attraktioner og seværdigheder, som vækker interesse. Husk blot pc eller tablet hjemmefra. Sommerhuset består af to værelser og et badeværelse placeret omkring entreen, et åbent køkken-opholdsrum med brændeovn i stueafdelingen og endnu et værelse i forlængelse af dette rum. Alt i alt indeholder dette sommerhus en virkelig god kombination af funktionalitet og hyggelig stemning, velkommen til!

Udendørs
På den store naturgrund sørger de mange fyrtræer for god læ fra Vestenvinden, og på terrassen har man alle muligheder for at nyde og udnytte sommeren mange soltimer. Terrassen er sydøst-vendt og har en dejlig overdækket del, hvor det er godt at sidde om aftenen med et køligt glas vin.

Beliggenhed
Vesterhavet og Klitmøller strand ligger en enkelt kilometer fra sommerhuset, mens der er lidt kortere vej til indkøb af dagligvarer osv. Klitmøller har altid været et populært feriemål, men de senere år er populariteten steget yderligere, fordi vind og vandforhold her er nogle af de bedste i hele verden, hvis man er glad for windsurfing. Byen kaldes i daglig tale for 'Cold Hawaii', og med den charmerende strandpromenade med cafeer og butikker er surfermiljøet helt udbygget. En af de store attraktioner i Thy er Nationalparken, hvor man kan opleve den fascinerende og rå natur på helt tæt hold; vi anbefaler trave-eller cykelture i landskabet, så man nemmere kan stoppe op og kigge nærmere på faunaen og dyrene.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 75 m2
Grundareal: 1025 m2
Opført: 2003 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 670 m
Restaurant: 1,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.899,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.899,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.377,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.377,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:13 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen