- samlet udbud af sommerhuse i Tranum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Tranum  /  Tranum Strand - Krogen 44
<<Tilbage

Hus nr.  31085959 - Tranum Strand - Krogen 44

Beskrivelse
Moderne og rummeligt sommerhus i det natursmukke Tranum
Ideel beliggenhed for en familie som gerne vil ud i naturen og have en masse gode oplevelser sammen.

Indretning
Et moderne, velholdt og godt udstyret sommerhus med plads til hele familien. Det centrale rum er det store, åbne og sammenhængende køkken-opholdsrum med et stort spisebord, et behageligt sofaarrangement og en skøn krog ved vinduet med gode lænestole til en hyggelig stund med en god bog eller dagens avis. Sommerhuset har tre værelser med hhv. to dobbeltsenge og en køjeseng og derudover to hemse, der kan bruges til legekrog for børnene. På det ene badeværelse er en almindelig brusekabine, mens der på det andet er installeret en luksusudgave i form af en spadampbruser med mulighed for at høre musik; en virkelig skøn og luksuriøs mulighed for at slappe af og lade kroppen få lidt ny energi. Sommerhuset er desuden godt udstyret med hårde hvidevarer og trådløst internet, så medbring gerne pc eller tablet hjemmefra. Det kan kun blive en vellykket ferie i disse velfungerende omgivelser!

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med god plads til at lege, løbe og spille. Grunden er på flere sider omgivet af høje træer, som giver god læ, når man sidder på den sydvendte terrasse og nyder sommeren og soltimerne. Bliver det køligt om aftenen, kan man trække ind under den overdækkede del og stadig nyde dagens ekstra lyse timer.

Beliggenhed
I gåafstand fra sommerhuset ligger en stor legeplads og stadig tæt på, men dog i køreafstand, ligger de charmerende Bratbjerg Søer, hvor man kan spise sin medbragte mad i madpakkehuset. I Brovst er gode indkøbs- og shoppingmuligheder, og her kan man også besøge den gamle middelalderherreborg Bratskov. Klitplantagerne i Tranum og Svinkløv har gode stier til at trave, løbe og køre mountainbike, og flere steder er der helt fantastiske udsigtspunkter, hvor man kan få et fascinerende blik over store dele af Jammerbugten. Vesterhavet ligger omkring 5 kilometer fra sommerhuset, så vi anbefaler at pakke bilen med solcreme, madpakker og store håndklæder og bruge en dag eller to ved vandet.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 95 m2
Grundareal: 2200 m2
Opført: 2009 
Afstande:
Vandet: 4,6 km
Indkøb: 1,8 km
Restaurant: 7,2 km
Golfbane: 15,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.359,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.359,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
DampkabineJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen