- samlet udbud af sommerhuse i Tranum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Tranum  /  Tranum Strand - Kronvildtvej 172
<<Tilbage

Hus nr.  31085949 - Tranum Strand - Kronvildtvej 172

Beskrivelse
Moderne sommerhus med plads til en stor familie og i natursmukke omgivelser
Perfekt sommerhus til ferie med børn - gode udearealer og stort fællesområde med legeplads og andre aktiviteter.

Indretning
Sommerhuset er velegnet til en stor familie, eller hvis man planlægger at få besøg af venner eller bedsteforældre undervejs i opholdet. Op til otte personer kan overnatte her, fordelt på fire soveværelser og med to flotte badeværelser til rådighed. De to badeværelser har begge rusekabiner og på det store kan man også slappe af i spabadet og få varmen i saunaen, luksuriøse forhold! I det store og åbne opholdsrum, hvor køkkenet er integreret med spiseafdelingen og stuen, kan man mødes til alle fælles aktiviteter; madlavning, spisning, kortspil eller bare lidt afslapning foran tv'et eller med et spil på tablet eller pc, sommerhuset har trådløst internet. Alle rum er lyse med højt til loftet og har gode kvalitetsmøbler i flot design, og her er mange moderne faciliteter, som sikrer en afslappende ferie, hvor man kan sætte fokus på familietid og samvær!

Udendørs
Den store havegrund har plæne med gynge, sandkasse og god plads til at lege og spille bold. Fra stuen kan man gå ud på en stor og dejlig terrasse med gode havemøbler og en grill, så man kan nyde det udendørs sommerliv i fulde drag. Sommerhuset hører til et område med et stort fællesareal, hvor man bl.a. kan spille beachvolley, fodboldgolf, kroket, petanque eller lege i rutsjebanen, kravletårnet og på vipperne. Et sjovt og trygt område for hele familien.

Beliggenhed
Fra sommerhuset har man ca. 4 km til Vesterhavet, som man må og skal opleve! Pak bilen med tæpper, solcreme og store madpakker, så har man det vigtigste til en dag i vandkanten! I Tranum-området er der gode muligheder for at komme ud og opleve naturen helt tæt på. I Tranum Klitplantage er der gode travestier, og ved Bratbjerg Søerne kan man sagtens bruge et par hyggelige og idylliske timer, og hele området egner sig godt til kortere og længere cykelture. Fosdalen og Svinklovene er skabt under den sidste istid, og på de flotte højdedrag kan man flere steder nyde en helt formidabel udsigt over Jammerbugten og Vesterhavet. Vil man krydre udflugterne med lidt andet kulturelt, anbefaler vi et besøg hos Tranum Lys eller middelalderherregården Bratskov ved Brovst.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 101 m2
Grundareal: 1100 m2
Opført: 2009 
Afstande:
Vandet: 4,2 km
Indkøb: 1,8 km
Restaurant: 6,8 km
Golfbane: 15,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.008,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.008,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.617,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.617,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen