- samlet udbud af sommerhuse i Drøsselbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Drøsselbjerg  /  Storebæltskysten - Hermesvej 1
<<Tilbage

Hus nr.  31085638 - Storebæltskysten - Hermesvej 1

Beskrivelse
127 m2 velholdt EBK sommerhus beliggende ved Drøsselbjerg Strand.

Indretning
Huset er opført i 2006 og der er kræset for detaljerne i huset, bl.a. kan nævnes gulvvarme, flotte ask parketgulve, vinder med varmedæmpende glas. Stor stue, som er opdelt i spiseafdeling samt opholdsstue med brændeovn. Herfra er der udgang til den store syd/vestvendte terrasse. Pænt og funktionelt køkken med god plads som er integreret med den store stue. Køkkenet indeholder keramiske kogeplader, indbygget ovn, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser. To badeværelser, begge med bruseniche, det ene er desuden med spabad samt sauna. Fire soveværelser, tre med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge. Herudover hems i gangen med et par ekstra sovepladser. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Huset opvarmes med varmepumpe, brændeovn og elvarme.

Der er gratis trådløst internet til rådighed. Rengøring er Obligatorisk.

Udendørs
Til huset hører stor og delvis overdækket træterrasse mod syd/vest og god morgenterrasse mod øst samt hyggelig aftenterrasse med udgang fra soveværelset. Ved feriehuset er der havemøbler, parasol og grill.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende på en dejlig lukket grund ved Drøsselbjerg Strand. Området er meget naturskønt og et meget roligt sommerhusområde. Der er stiforbindelser direkte ned til stranden, som kun ligger få hundrede meter væk. Der er 4 km til nærmeste indkøb ved Stillinge Strand, hvor der også er gode spisemuligheder. 15 km. fra Drøsselbjerg finder man Vestsjællands største handelsby Slagelse, hvor der et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer.

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 127 m2
Grundareal: 1255 m2
Opført: 2006 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 5,9 km
Restaurant: 5,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.845,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.845,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.826,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.826,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen