- samlet udbud af sommerhuse i Øster Hurup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Øster Hurup  /  Øster Hurup - Thaliavej 3
<<Tilbage

Hus nr.  31083905 - Øster Hurup - Thaliavej 3

Beskrivelse
Smukt sommerhus til storfamilien med helt central beliggenhed i den populære og hyggelige ferieby Øster Hurup
Et stort og flot sommerhus i tre etager og med plads til tolv overnattende personer. Her er mulighed for at holde en mindre familiefest eller bare holde ferie med to større familier under samme tag.

Indretning
Allerede ved indgangspartiet bliver man mødt af en flot og høj trappe og fire store søjler - tankerne ledes straks hen på 'Borte med Blæsten'! Indenfor fortsætter stilen med en flot hall med en istandsat trappe til 1.salen, som rummer tre af sommerhusets seks værelser, et lækkert badeværelse med spabad og en lille stue med udgang til altan. I stueetagen finder man udover hallen også et stort køkken, en stue med et stort sofaarrangement, et værelse, et badeværelse og endnu en lille stue, som kan åbnes op til haven og terrassen, mens kælderen rummer 2 værelser, et badeværelse og et hyggeligt aktivitetsrum med bl.a. bordfodbold og PlayStation-konsol. Alt i sommerhuset er nyrenoveret, så det fremstår i flot, moderne og tiptop stand med nyt inventar, velfungerende hårde hvidevarer og smukke møbler. Her er også trådløst internet og parabol, så både voksne og børn vil med garanti få mange gode og uforglemmelige timer i det skønne hus.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor, lukket havegrund med en kæmpe græsplæne, fodboldmål, legetårn, gynge, sandkasse og vippe. På den store og flotte terrasse er der gode havemøbler, tre solvogne, parasol, en fin grill, en lille bålplads og masser af plads til at lege og nyde sommeren, så også de udendørs rammer må siges at være helt ideelle for alle i familien.

Beliggenhed
Øster Hurup er en skøn ferieby, som hver sommer summer af liv og glade dage. Følg livet på den hyggelige havn, tag en tur i badeland eller prøv kræfter med bowlingesporten. Mellem områdets små landsbyer er der anlagt gode stier til at løbe, cykle eller gå, og det er desuden muligt at surfe, stå på vandski og sejle i kano og kajak. Alt indenfor kort afstand. Lidt nord for byen finder man det store naturområde Lille Vildmose, hvor man både kan opleve noget af Danmarks smukkeste og mest uspolerede natur og et rigt dyreliv. Og trænger man til lidt storbyliv med cafeer, butikker osv, kan man nå Ålborg på en lille halv time i bilen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 12 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 206 m2
Grundareal: 3271 m2
Opført: 1940 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 100 m
Restaurant: 200 m
Kyst: 300 m
Fjord: 11 km
Golfbane: 16,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.913,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.913,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.652,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.652,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Amerikansk køleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
BordfodboldJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
BalkonJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
VippeJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen