- samlet udbud af sommerhuse i Øster Hurup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Øster Hurup  /  Øster Hurup - Mågevej 6
<<Tilbage

Hus nr.  31083699 - Øster Hurup - Mågevej 6

Beskrivelse
Flot sommerhus tæt på strand, skov og by ved Øster Hurup
Et velindrettet sommerhus med plads til hele familien og tæt på gode og sjove aktiviteter og udflugtsmål.

Indretning
Tæt på Kattegats rolige og børnevenlige kyst ligger dette skønne sommerhus, som er renoveret og indrettet i høj kvalitet med gode og klassiske møbler og farverige malerier i de fleste rum; her oser af charmerende og hjertevarm stemning. Det helt centrale rum er det åbne og godt udstyrede køkken med spiseplads, som går over i en lys og hyggelig vinkelstue med brændeovn og store vinduer. Derudover rummer sommerhuset tre soveværelser med hhv. to dobbeltsenge og en dobbelt sovesofa. Fra det ene soveværelse er der direkte adgang til husets ene badeværelse, mens det andet badeværelse med vaskemaskine er placeret ved entreen. Man kommer til sommerhuset ad en grusvej, hvorfra man kan nyde udsigten over stranden og havet, bedre start på en dejlig og afslappende ferie skal man lede længe efter!

Udendørs
Sommerhuset har en dejlig lukket have med stor græsplæne, gyngestativ og sandkasse; et rigtig skønt og velegnet sted for ferie med børn. Der er terrasser på flere sider af sommerhuset, så man kan følge solen rundt hele dagen og også nyde de sidste stråler om aftenen, måske under den overdækkede del, hvis temperaturen er faldet lidt. Alternativt kan man bruge de lune aftentimer på at lave snobrød over ilden ved bålpladsen med træstubbe, mulighederne er mange.

Beliggenhed
Fra sommerhuset er der kun 180 meter til stranden og Kattegatkysten, som er kendt for sit stille og rolige vand, og hvor man helt trygt og sikkert kan lade børnene lege og bade. Fra enden af Mågevej kan man gå ad strandstien ind til Øster Hurup By, som både har badeland, en hyggelig lystbådehavn, mange gode spisesteder og cafeer og et godt udvalg af butikker. Er man vild med naturoplevelser, anbefaler vi en tur til Danmarks 'vildmark' Lille Vildmose eller en vandretur op af Mulbjerge ved Dokkedal med en fantastisk udsigt over Kattegat og netop Lille Vildmose. Det er også muligt at leje 1prs kajak/kanoer for en dag eller en uge ad gangen, hvis det har interesse kan man henvende sig hos Feriepartner Øster Hurup, som så vil formidle kontakten til udlejeren af bådene.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 94 m2
Grundareal: 1051 m2
Opført: 1977 
Renoveret: 2011 
Afstande:
Vandet: 180 m
Indkøb: 600 m
Restaurant: 600 m
Kyst: 180 m
Fjord: 10,3 km
Golfbane: 16,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.594,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.594,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.375,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.375,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
VaskemaskineJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Affaldsforhold:110 
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen