- samlet udbud af sommerhuse i Lild Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Lild Strand  /  Lild Strand - Horsbakkevej 6
<<Tilbage

Hus nr.  31061096 - Lild Strand - Horsbakkevej 6

Beskrivelse
Mindre, men tophyggeligt sommerhus ved Vesterhavet.
De perfekte rammer til en lille get-away for parret, der ønsker fred og ro.

Indretning
Et dejligt og hyggeligt sommerhus i træ med en helt speciel atmosfære fra de tykke bjælker, de lyse møbler og udsigten til klitlandskabet udenfor døren. Det dejlige Vesterhavslys strømmer ind ad de store vinduer, og med ild i brændeovnen bliver det vist ikke meget hyggeligere end her. Her er ikke mange moderne hjælpemidler eller et hav af kanaler på tv'et; til gengæld får man en ægte og autentisk sommerhusferie med mulighed for at komme helt ned i gear og vende verdenssituationen, mens man tager opvasken i hånden på god, gammeldags maner. Sommerhuset har et fint badeværelse og to soverum og er beregnet til tre personer; de helt ideelle rammer til en parferie med fokus på voksentid, samvær og ro.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en åben naturgrund med klitbeplantning og gode terrasser på begge sider af huset. Mod vest er en overdækket del, hvor man rigtig kan nyde sommeren og dufte Vesterhavet, som ligger få hundrede meter væk.

Beliggenhed
Stranden og Vesterhavet ligger få hundrede meter fra sommerhuset, og her kan man både se de traditionelle og charmerende fiskerbåde og et par bunkers fra 2.verdenskrig. Lild Strand er et gammelt fiskerleje på toppen af Vigsø Bugt, og fra Bulbjerg Knude har man en fantastisk udsigt over en stor del af Jammerbugten. Fjerritslev og Thisted er de nærmeste større byer, hvor man kan handle, shoppe og spise ude, og i Hanstholm kan man både opleve en af Danmarks største fiskerihavne og et stort og spændende bunkeranlæg- og museum fra krigens tid. På Mors ligger den berømte Jespershus Blomsterpark, som absolut er køreturen værd, hvis man interesserer sig det mindste for blomster og planter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 3 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 1664 m2
Opført: 1974 
Afstande:
Vandet: 190 m
Indkøb: 7,5 km
Restaurant: 12,5 km
Golfbane: 19,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.539,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.539,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.586,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.586,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen