- samlet udbud af sommerhuse i Palmestranden
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Frederikshavn  /  Palmestranden  /  Frederikshavn - Lerbækvej 74
<<Tilbage til Palmestranden

Hus nr.  31054968 - Frederikshavn - Lerbækvej 74

Beskrivelse
Med havudsigt fra grunden og i rolige omgivelser ligger dette hyggelige sommerhus fra 2004. Huset er på 47 m2, men alligevel med plads til 6 personer.

Der er et soveværelse til 2 og derudover to hemse. Her er åbent køkken i forbindelse med stuen. Køkkenet er godt udstyret, idet her er keramisk komfur, ovn, mikroovn, køle/fryseskab, mikroovn og en opvaskemaskine.
I badeværelset er der installeret vaskemaskine.

Fra stuen kan man gå direkte ud til en dejlig overdækket morgenterrasse på 15 m2 og der er også en aftenterrasse på 14 m2. Huset varmes nemt og billigt op, idet der både er brændeovn og ny varmepumpe.

Et dejligt hus på en dejlig grund og med kort afstand til eksempelvis Elling Å (200 m), badestrand (350 m), legeland (900 m) for slet ikke at tale om den berømte Palmestrand (900 m). Palmestranden er godt 400 m lang og 30-50 m bred. Klitter og gryder sørger for, at der er læ for vinden og plads til uforstyrret solbadning, og hvis den tropiske stemning skulle blive for meget, er der almindelig nordjysk sandstrand umiddelbart nord og syd for palmestranden. Der er omkring 90 palmer på stranden, der sættes ud om foråret og tages ind om efteråret.

Ca. tre kilometer væk finder du Frederikshavn, der blandt andet byder på svømmehal og badelandet The Reef. Er du golfinteresseret, er der kun 3 kilometer til Frederikshavn Golfklub.
Generel information:
Personer: 6 
Max antal personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 47 m2
Grundareal: 700 m2
Byggeår/renoveret:  2004
Afstande:
Vandet: 350 m
Indkøb: 2 km
Restaurant: 3 km
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend. Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge.

Med en miniferie sparer du også penge. Du kan spare op til 30% i forhold til ugeprisen.

Enkelte bureauer tilbyder først booking af miniferie 4 uger før ankomst. Vær også opmærksom på, at der i højsæsoner kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.345,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.345,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.995,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.995,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
El-komfur:
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
Dobbeltsenge:
Hems (antal pladser):
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
Gulvvarme på badeværelseJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Skandinaviske TV-kanalerJa
Tyske TV-kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
Vaskemaskine:
Tørretumbler:
TrægulvJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
P-plads på grunden:
Aflåseligt skurJa
Åben terrasse:14 m2
Overdækket terrasse:15 m2
GyngeJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe:
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 3 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Rengøring er normalt inklusiv i prisen, men der kan være nogle huse hvor man selv kan gøre rent. Det vil fremgå af Tilkøbene.
  
  <<Tilbage til Palmestrandentil toppen