- samlet udbud af sommerhuse i Sletterhage Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Syddjursland  /  Sletterhage Strand  /  Knebel - Sletterhagevej 61
<<Tilbage

Hus nr.  30632888 - Knebel - Sletterhagevej 61

Beskrivelse
På en kæmpestor og skøn naturgrund med panoramaudsigt over Aarhus Bugten og Kattegat ligger dette flotte, velholdte og totalrenoverede sommerhus. Til huset hører flere terrasser med havemøbler og grill, og det er således muligt at nyde solen hele dagen. Gårdhave samt det store terrasseareal er indhegnet med buske og stakit. Desuden bålplads. Huset er godt isoleret og har dermed et minimalt varmeforbrug. Lys og venlig indretning med synlige bjælker. Huset er godt indrettet og egner sig til såvel 1 som 2 familier. Stor, hyggelig gildestue med brændeovn samt grovkøkken og et lille opbevaringsrum (spisekammer) til madvarer, drikkevarer o.lign. Desuden ekstra køleskab og fryser. Husets opholdsstue har udsigt til Aarhus Bugten og Kattegat og indeholder brændeovn, TV med parabol samt video og er desuden kombineret med charmerende landkøkken med spiseplads, køleskab med separat fryser, keramisk komfur samt bryggers med opvaskemaskine. Husets sovepladser fordeler sig på 4 gode soverum. Det ene soveværelse med dobbeltseng ligger separat i den del af bygningen, hvor gildesalen er placeret og har udgang til gårdhaven. I samme fløj findes desuden husets ene badeværelse med bruseniche. De øvrige 3 soveværelser findes i forlængelse af køkken og stue: 2 med dobbeltseng og 1 med 1 enkeltseng. Et virkelig skønt og rummeligt feriehus i et flot, naturskønt område, som også er populært blandt lystfiskere. Din hund er velkommen - ved flere hunde skal ejeren forespørges.
Generel information:
Personer: 7 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Boligareal: 130 m2
Grundareal: 41113 m2
Opført: 1905 
Renoveret: 2012 
Afstande:
Vandet: 150 m
Indkøb: 5 km
Restaurant: 7 km
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend. Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge.

Med en miniferie sparer du også penge. Du kan spare op til 30% i forhold til ugeprisen.

Enkelte bureauer tilbyder først booking af miniferie 4 uger før ankomst. Vær også opmærksom på, at der i højsæsoner kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.545,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.545,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.855,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.855,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
Komfur/ovnJa
EmhætteJa
KøleskabJa
Fryser størrelse:110 l.
OpvaskemaskineJa
Soverum
Soverum:
Enkeltsenge:
Dobbeltsenge:
Bad/toilet
Badeværelser:
BruserJa
Gulvvarme på badeværelseJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Dansk TV (kun gratis kanaler)Ja
Tyske kanalerJa
Video:
CD afspillerJa
RadioJa
TrægulvJa
KlinkegulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
BålpladsJa
Diverse information
OlievarmeJa
Beliggende på naturgrundJa
Løbende moderniseretJa
HundevenligJa
Gode fiskeforholdJa
HavudsigtJa
LystfiskervenligJa
PanoramaudsigtJa
Udsigt til vandJa
Ree Park:32 km
Kattegatcentret:51 km
Tivoli Friheden (Aarhus):62 km
Randers Regnskov:65 km
Skandinavisk Dyrepark:37 km
Legoland:158 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 3 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen