- samlet udbud af sommerhuse i Øster Hurup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Øster Hurup  /  Øster Hurup - Nørre Hurupvej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31010599 - Øster Hurup - Nørre Hurupvej 8

Beskrivelse
Også egnet til kørestolsbrugere

Indretning
Stort køkken i åben forbindelse med stuen. Her er højt til loftet og fantastisk lysindfald. Der er tre værelser med dobbeltsenge, to værelser med voksen køjeseng (90x200) samt enkelt boxmadras og et stort værelse med hæve/sænke senge. I alt er der 14 sovepladser og"højt til loftet". Endvidere 2 badeværelser hvoraf det ene med spa. Der er både vaskemaskine og tørretumbler. Her kan den store familie eller vennepar få en fantastisk ferie uden at føle sig klemt inde. I kan også tage et spil bordfodbold eller hygge jer med et spil Playstation3.

Udenfor
Den skønne plæne danner rammen for boldspil og andre aktiviteter og den store terrasse er perfekt til en hyggelig grill aften. Når duggen falder rykker man bare ind under halvtaget og hygger sig i stearinlysets skær. Når man tænker på at der ikke er langt til hverken by eller strand vil dette hus danne rammen om den perfekte ferie i Øster Hurup når man er mange, der rejser sammen og godt kan lide at have plads omkring sig.

Området
Man er tæt på byen, dejligt når der skal hentes morgenbrød og der er heller ikke langt til stranden. Øster Hurup er et godt udgangspunkt for mange oplevelser, hvad enten det er attraktioner eller et smut til en af de større byer som Aalborg og Randers. Lille Vildmose er en oplevelse man absolut bør give sig selv og når man så bare vil have en rolig dag kan det anbefales at tage en tur ned på havnen i Øster Hurup og nyde atmosfæren og vandet.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

For kørestolsbrugere og sengeliggende gæster:
Der er lift i loftet i bad (egne løftesejl medbringes), der er 2 hæve-/sænkesenge for sengeliggende feriegæster, der er over alt ekstra brede døre, så man nemt kommer rundt i hele huset, samt ud på terrassen med sygesenge og kørestole og så er der ingen trin eller trapper, man ikke kan forcere i kørestol. Der er også gjort tanker i forhold til svagtseende gæster, så det bliver lidt nemmere at bevæge sig rundt i huset og identificere, hvilket rum, man står overfor.

Der er to badeværelser hvoraf der på det ene er et skønt spabad, lift i loftet (egne løftesejl medbringes) og god plads til at komme rundt til toilet og hæve-/sænkehåndvask.

Indgang og indkørsel er overdækket, så man kan komme helt op til indgangen og tømme bilen i tørvejr.

NB: Feriepartner Kattegat arbejder i øjeblikket på en klassificering af kørestolsegnede feriehuse, hvorefter vi mere nøjagtigt kan angive de mål og standarder, som er nødvendige at kende for at kunne vurdere, om huset er egnet til netop dig/jer. Indtil det er på plads, er Feriepartner gerne behjælpelig med at undersøge helt specifikke forhold i huset, før evt. booking.

Her er naturligvis også godt at være, selvom man ikke har særlige behov for sommerhusets indretning.

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Handicapvenligt
Kørestolegnet
Boligareal: 180 m2
Grundareal: 1050 m2
Opført: 2015 
Afstande:
Vandet: 350 m
Indkøb: 650 m
Restaurant: 540 m
Golfbane: 16,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.978,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.978,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.913,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.913,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
BillardJa
GulvvarmeJa
BordfodboldJa
BordtennisJa
PoolbordJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:33 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:84 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen