- samlet udbud af sommerhuse i Rude Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Syd  /  Odderkysten  /  Rude Strand  /  Rude Strand - Tunøvej 5
<<Tilbage

Hus nr.  31009019 - Rude Strand - Tunøvej 5

Beskrivelse
Skønt sommerhus i 2. række med fantastisk beliggenhed ved Rude Strand

Havkig fra husets master bedroom, stue og hems

Indretning
Sommerhuset blev i 2006 totalrenoveret i samarbejde med en lokal arkitekt og huset fremstår nu lyst og venligt og meget velholdt. Stort køkken-alrum hvor stuen er integreret og danner et stort dejligt rum med brændeovn. Herfra går man videre ind i husets 2. stue som også fungerer som integreret udestue med store panoramavinduer og ovenlys der giver et dejligt lysindfald. Den dejlige udestuen har desuden udgang til husets vestvendte terrasse. Huset byder på 2 soveværelser med henholdsvis en dobbeltseng og en køjeseng. Derudover er der en meget fin og funktionel hems med 2 enkeltsenge og egen lille balkon hvorfra der er kig til havet (hemsen er dog ikke egnet for mindre børn). Flot badeværelse med brus og gulvvarme.

Udendørs
Haven ligger helt ugeneret med åbne syd/vestvendte terrasser og gårdmiljø. Havemøbler, parasol og liggestole indbyder til afslapning alt i mens man kan høre havets brusen. Plæne med plads leg.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende i anden række fra havet ved Rude Strand, hvor man finder én af Østjyllands bedste sandstrande. Beliggende på rolig vej og følger man stien fra den sydlige ende af Tunøvej er man efter ganske få minutter på stranden. I forlængelse af Rude Strand ligger Saksild Strand, hvor man bl.a. finder indkøbsmuligheder ved Brødhuset, ishus og restaurant Bondehuset. Gode busforbindelser til både Odder by og Aarhus. I Aarhus kan det anbefales at besøge Den Gamle By og Tivoli Friheden. Rude strand ligger naturskønt med cykelsti til Norsminde og Odder samt centralt i forhold til Jyllands hovedattraktioner som fx Givskud Zoo eller Legoland som kan nås efter ca. 75 min kørsel.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 88 m2
Grundareal: 700 m2
Opført: 1950 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 50 m
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 1000 m
Lufthavn: 88 km
Bus: 300 m
Kyst: 50 m
Hav: 50 m
Golfbane: 13 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.642,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.642,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.637,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.637,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
BalkonJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Til svømmehal:8 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen