- samlet udbud af sommerhuse i Langerhuse
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Langerhuse  / 

Harboøre - Strandvejen 45 # *

<<Tilbage til Langerhuse

Hus nr.  30994673 - Harboøre - Strandvejen 45 # *

Sommerhuset
Generel information:
Personer: 32 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 3 
Husdyr: Kun hunde tilladt
Boligareal: 425 m2
Grundareal: 1700 m2
Opført: 2010 
Skiftedag: Lørdag
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 50 m
Restaurant: 3 km
Hav: 250 m
Bademulighed: 250 m
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend. Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge.

Med en miniferie sparer du også penge. Du kan spare op til 30% i forhold til ugeprisen.

Enkelte bureauer tilbyder først booking af miniferie 4 uger før ankomst. Vær også opmærksom på, at der i højsæsoner kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 9.075,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.075,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 16.905,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  16.905,00
(vejledende prisudregning)
Beskrivelse
Fantastiske wellness luksushus med gratis Internet er det ideelle valg, hvor gæsterne kan hygge sig både ude og inde uanset årstiden.

Husets indretning
10 soverum: (DS + 1E) + (DS + 1E) + (DS + 1E) + (DS) + (DS) + (DS) + (DS) + (DS) + (DS) + (DS) dertil kommer 4 store hems alle med 3 sovepladser. Det 425 m2 store luksushus er indrettet med alle tænkelige moderne faciliteter og særdeles veludstyret for såvel en som flere familier der ønsker at tilbringe en afslappende ferie i et wellness luksushus sammen. Rummelig, lys og venlig opholdsstue med store vinduespartier, tv-fladskærm, parabol med danske, tyske, norske og svenske programmer. Radio og DVD-afspiller. Meget veludstyret og velindrettet køkken med stor spiseplads, 2 håndvaske, 2 opvaskemaskiner, 2 komfure med ovne, mikroovn samt 3 køleskabe med fryser. Huset er indrettet med et stort aktivitetsrum med billard, bordtennisbord, bordfodbold, tv-fladskærm, parabol, DVD-afspiller og playstation. Flot pool/wellnesrum hvor familien rigtig kan slappe af og more sig i den 24 m2 store pool med ekstra lille børnepool samt svømmetræner, i det indbydende spabad til 6 personer eller under koldtvandskarret. Fra poolrummet er der adgang til husets sauna samt til et badeværelse med bruser. Derudover er der endnu 2 badeværelser - begge med toilet, håndvask og bruser og et dejligt rummeligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Huset er dels med gulvopvarmede klinker og dels med trægulve. og til de små er der 2 højstole og 2 babysenge. 3 løbegårde til dyrene. Huset lejes ikke ud til ungdomsgrupper. Adgang til Harboøre-Centeret. Se venligst http://harbooere.dk/hallen. Huset er lavet som et energi-rigtigt hus der opvarmes med jordvarme. Vand og energiomkostninger sommer ca. kr. 1500 til kr. 3500. Vinter fra kr. 3.500 til kr. 6.500 afhængig af vejret. Depositum kr. 3.500,- pr. lejemål.

Husets omgivelser
Huset er omgivet af flere terrasse, hvor man altid har mulighed for at finde læ på feriens solrige dage. Her finder man naturligvis havemøbler og liggestole samt helt ekstraordinært både udekøkken/fiskerenseplads og grill. Til børnene er der desuden stor trampolin, sandkasse og gyngestativ. Dette storslåede feriehus er beliggende på en 1.700 m2 skøn naturgrund i Vrist kun 250 m fra Stranden. Grunden er velbeliggende, centralt med kun 50 m til indkøb og samtidig ud til åbne markområder.

Køkken
Komfur: El Keramisk m. ovnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser størrelse:90 l.
OpvaskemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:10 
Enkeltsenge:
Dobbeltsenge:10 
Personantal (hems, alkove, etc.):12 
Hems med ekstra sovepladser:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
Bruser:
Ekstra: Brusenische:
Ekstra: Toilet:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
DampkabineJa
Sauna:
Indendørs faciliteter
TV:
Ekstra TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
Vaskemaskine:
Tørretumbler:
StrygebrætJa
StrygejernJa
Spillekonsol:
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Rengøring 250 EUR / 1800 DKK - ikke inklusiv, kan bookes ved ankomstJa
MiljøvenligtJa
AktivitetshusJa
BørnevenligJa
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Sommerhuset er normalt klar til indflytning fra kl. 14.30. Afrejse er senest kl. 11.00, men bestiller du rengøring, skal afrejse og nøgleaflevering ske senest kl. 9.30.

Ønsker du at afrejse inden udlejningsbureauets kontor åbner, skal strømforbruget afregnes dagen før.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet med adresse på kontoret og detaljer om nøgleudlevering.

Ankommer du uden for kontorets åbningstid, kan nøglen hentes på samme adresse i et nøglerum, der kan åbnes med hjælp af den kode, der er oplyst i lejebeviset.

Bestilt sengelinned, barneseng mm. skal hentes på kontoret.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Den første rate udgør 25% af lejeprisen samt evt. afbestillingsforsikring og ekspeditionsgebyr og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 10 dage efter gennemført booking.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før ankomst.

Hvis bookingen foretages mindre end 60 dage før ankomst, modtager du sammen med lejebeviset en faktura på hele beløbet. Betaling skal ske senest 10 dage efter gennemført booking, dog ikke senere end ankomsttidspunktet.

Forbrug
Alle priser er ekskl. el, vand, varme, ekstra inventar m.m. Alle ydelser opkræves særskilt.
Prisen på en KWH er p.t. DKK 2,40. (DKK 2,50 - år 2018)
Prisen på en m3 vand er p.t. DKK 60.

Depositum
Vi opkræver kun depositum i særlige tilfælde. Depositummet betales sammen med lejen i 2.rate. Udlejningsbureauet kan altid, også ved ankomst, opkræve et depositum, hvis dette skønnes nødvendigt. Depositummet kan ikke benyttes til modregning af energiforbrug på afrejsedagen.

Det betalte depositum bliver overført til Jeres konto ca. 14 dage efter lejemålets ophør såfremt der ikke er nogle bemærkninger.

Husdyrgebyr
Ved visse huse opkræves et husdyrgebyr. Beløbet er til dækning af den ekstra slitage, der er på huset ved medbringning af husdyr og tilbagebetales ikke. Hvor dette er aktuelt, fremgår det af den pågældende husbeskrivelse og som ekstra beløb på lejebekræftelsen.

Ungdomsgrupper
Specielt omkring jul, nytår og påske har vi haft problemer med udlejning af feriehuse til unge mennesker bl.a. med beskadigelse af husene og af deres indbo, utilstrækkelig rengøring m.m.. Derfor er vi blevet nødsaget til at fastsætte en aldersgrænse på 26 år, og håber på Deres forståelse herfor.

Dette gælder naturligvis ikke for:
- Unge mennesker der holder ferie med deres forældre.
- 2 eller 4 unge mennesker, som vil leje et hus sammen

Ved ungdomsgrupper vil der blive opkrævet et depositum.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbage til Langerhusetil toppen