- samlet udbud af sommerhuse i Gjerrild
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Norddjursland  /  Gjerrild  /  Gjerrild Nordstrand - Fridavej 2
<<Tilbage

Hus nr.  30981371 - Gjerrild Nordstrand - Fridavej 2

Beskrivelse
Indretning
Tæt på en af Jyllands bedste badestrande finder man dette velindrettede og indbydende sommerhus bygget i 1984 og renoveret i 2015. Hovedhuset på 68 m2 indeholder dejlig lys stue med brændeovn samt TV med danske, tyske og nordiske kanaler. I åben forbindelse med stuen ligger det veludstyrede køkken med bl.a. opvaskemaskine. Godt badeværelse med gulvvarme. Sovepladserne fordeler sig på to værelser med dobbeltseng og et værelse med ¾ seng samt en køje ovenover. I det nye 33 m2 store aktivitetsrum er der et flot badeværelse med gulvvarme og spabad, vaskemaskine og tørretumbler. I aktivitetsrummet med bord og barstole er der bl.a. air hockey, bordfodbold og bobspil. Der er installeret energibesparende varmepumpe med køl i huset. Til de små feriegæster er derbarnestol, barneseng og puslepude.

Udendørs
Huset er beliggende på skøn opvokset grund og har et stortafskærmet, delvist overdækket terrasseareal med gode havemøbler. Desuden er der fiskerensebord til lystfiskerne. Til børnene er der.sandkasse og gyngestativ med rutchebane. I sommerperioden er detmuligt at benytte den nærliggende campingplads' faciliteter mod betaling;her er bl.a. swimmingpool og cafeteria.

Beliggenhed
Gjerrild er et populært og børnevenligt område, tæt på dejlig badestrand og naturområde med flere gode vandre- og cykelstier. Vandet ved Gjerrild strand byder på store områder med sand, hvor der er gode muligheder for at fange skrubber, isinger og i sæsonen slet og pigvar. Kun ganske få kilometer mod syd begynder Gjerrild Klint, og bunden har nu ændret sig til en blanding af sten, vegetation og sand. Gjerrild Klint er en af Djurslands absolutte toppladser til havørredfiskeri og her bliver hvert år fanget mange store havørreder. Det dybe vand ved klinten tiltrækker ikke kun havørreder, men også fine fladfisk og der kan gøres mange gode fangster direkte fra land. Ca. 1/2 times kørsel til Grenaa by med de hyggelige gågader og fortovscafeer og mange spændende aktiviteter, bl. a. Kattegatcentret. Fra Grenaa er der endvidere færgeforbindelse til både Anholt og Sverige. Der er ca. en halv times kørsel til Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge, Ree Park, Djurs Sommerland og Skandinavisk Dyrepark med den berømte isbjørn Siku. Ca. 1 times kørsel til Randers Regnskov.

Generel information:
Personer: 7 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning tilladt: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 101 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 1984 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 700 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 4 km
Lufthavn: 39 km
Bus: 2 km
Kyst: 700 m
Hav: 700 m
Golfbane: 15 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.961,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.961,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.843,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.843,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:80 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
BordfodboldJa
AirhockeyJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Gode fiskeforholdJa
LystfiskervenligJa
AktivitetshusJa
BørnevenligJa
FiskerensebordJa
Til svømmehal:18 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen