- samlet udbud af sommerhuse i Krakær
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Syddjursland  /  Krakær  /  Ebeltoft - Drageshøjvej 4
<<Tilbage

Hus nr.  30976942 - Ebeltoft - Drageshøjvej 4

Beskrivelse
Indretning
Med den smukkeste beliggenhed i privat skov finder man dette lille hyggelige og charmerende feriehus bygget i 1948 og løbende moderniseret. Huset indeholder lille men hyggelig stue med brændeovn, samt TV med parabol med danske og tyske kanaler, og radio med CD-afspiller. Lille værelse med køjeseng (længde 180 cm.), hvorfra der er indgang til det lille badeværelse med bruseniche og håndvask, klinkegulv og træ på væggene. Pænt køkken med komfur med varmluftsovn, samt køleskab med fryser. Husets andre to sovepladser er på udtræksseng i stuen.

Udendørs
Til huset hører flere terrasser med havemøbler. Et utrolig hyggeligt feriehus omgivet af skov og med bækken rislende i baghaven. Dette sted henvender sig til de mennesker, der ikke stiller de store krav til huset men gerne vil opleve natur og dyreliv på tæt hold i fredelige omgivelser (der er ingen jagt i området).

Beliggenhed
Handrup Bakker er et roligt og børnevenligt område, midt i Nationalpark Mols Bjerge og tæt på Ebeltoft by og dens mange spændende aktiviteter. Besøg f. eks. Fregatten Jylland, Det Gamle Rådhus, Glasmuseet og Ree Park. Der er en halv times kørsel til hhv. Kattegatcentret i Grenaa og Djurs Sommerland. I området er der desuden fine muligheder for trave- og cykelture samt windsurfing.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 40 m2
Grundareal: 17786 m2
Opført: 1948 
Afstande:
Vandet: 3 km
Indkøb: 3 km
Restaurant: 5 km
Lufthavn: 16 km
Bus: 600 m
Kyst: 3 km
Hav: 3 km
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.029,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.029,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.029,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.029,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
Køleskab med frostboksJa
Soverum
Soverum:
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Væg til væg tæppeJa
Flise/klinkegulvJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
VarmepumpeJa
Til svømmehal:7 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen