- samlet udbud af sommerhuse i Doverodde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Doverodde  /  Doverodde/Limfjorden - Skråningen 9
<<Tilbage

Hus nr.  30953330 - Doverodde/Limfjorden - Skråningen 9

Beskrivelse
Dejligt og velholdt sommerhus med panoramaudsigt!
Sommerhus til 6 personer ved Doverodde - Limfjorden - i Thy.

Indretning
Sommerhuset er bygget i sten og er meget velisoleret. Dertil er der en behagelig og praktisk varmepumpe i opholdsrummet, som ligeledes hjælper til i forhold til lave forbrugsomkostninger. Der er 3 soverum i selve hovedhuset. De 2 har hver en dobbeltseng, og det sidste har 2 køjer, som er bygget forskudt hen over hinanden. Gode senge og gode madrasser. Dertil er der ved huset et nyere anneks ligeledes med en dobbeltseng. Sommerhuset udlejes blot til 6 personer. Praktisk baggang/bryggers med god plads til fodtøj, overtøj og diverse oppakning. Husets vaskemaskine finder du her. Godt og fornuftigt indrettet badeværelse. Køkken og opholdsrum er bygget sammen og retter sig mod syd og en fantastisk udsigt over Limfjorden, som du kun finder magen til få andre steder. Store panoramavinduer giver et utroligt lysindfald i huset og trækker udsigten med helt ind til spisebordet og sofagruppen. Her kan du virkeligt fortabe dig i den smukke natur og den høje himmel over Thy, som hele tiden forandrer sig og spejler sig i Limfjorden. Lyst træ på gulve og hvide vægge og lofter samt moderne og typisk skandinavisk indretning fuldender oplevelsen af dette på alle måder dejlige sommerhus. Sommerhuset har både Apple-tv og gratis og trådløst internet forbindelse med en stærk hastighed, så man nemt kan streame de kanaler og programmer, man ikke kan undvære under ferien.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en plænegrund, hvor der er gode muligheder for leg og boldspil, hvis der er børn med på ferien. Fra opholdsrummet er der direkte adgang til en meget stor terrasse, hvor du naturligvis har grill, parasol, havemøbler og liggestole til rådighed.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i det lille sommerhusområde Doverodde helt ud til Limfjorden i det sydlige Thy. Her er der ca. 50 fine sommerhuse, som alle ligger på en skråning ned mod Limfjorden, så der er god plads mellem husene og udsigt mange steder fra. Kun få huse udlejes i dette område, hvorfor det er meget populært. Desuden skal det nævnes at Doverodde har sin helt egen lystbådehavn, som er helt ideel for de som ønsker at medbringe egen båd eller kajak. Du kan gøre dine indkøb eller spise ude i den nærliggende handelsby Hurup, hvor du også har det populære Sydthy Svømmebad samt Sydthy Golfklub med 18-hullers bane. Tværs over Thy mod vest kommer du til kystbyen Agger og Vesterhavet, hvilket også er en populær udflugt.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 71 m2
Anneksareal: 8 m2
Grundareal: 802 m2
Opført: 1979 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 250 m
Indkøb: 3,7 km
Restaurant: 4,8 km
Fjord: 250 m
Golfbane: 5,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.777,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.777,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.586,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.586,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:15 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:28 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
FjordudsigtJa
Udsigt til vandJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen