- samlet udbud af sommerhuse i Skyum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Skyum  /  Skyum Østerstrand/Limfjorden - Bjergvej 8
<<Tilbage

Hus nr.  30910387 - Skyum Østerstrand/Limfjorden - Bjergvej 8

Beskrivelse
Absolut liebhaverbeliggenhed- og udsigt. Bedste placering ved Limfjorden i Thy!
Her har du en på alle måder unik feriebolig, som er velegnet både til et par som søger total fred og ro i harmoni med omgivelser og natur men også for den store familie, som gerne vil have god plads at boltre sig på. Tilbage sidt i 70'erne, hvor Yoko Ono og John Lennon besøgte Thy, var dette stedet, hvor de overnattede under deres ophold.

Indretning
Sommerhuset er beliggende på en skråning og har derfor både en overetage og en underetage. Du træder først ind i overetagen, hvor du har et ældre men praktisk badeværelse med wc, vask og bruseniche. I overetagen har du også to soverum, hvor der er dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge i det andet. Mod syd har du det kombinerede køkken, som også er ældre men ganske funktionelt og veludstyret, og det store opholdsrum. I opholdsrummet har du både spisebord og stole med god plads til 8 personer, hyggeligt sofahjørne samt stort fladskærms-TV og brændeovn. Fra opholdsrummet kommer du ud på en stor terrasse, som er overdækket, og hvorfra du har den flotteste udsigt ned over naturområdet Skyum Bjerge og ud over Limfjorden og til Limfjordsøen Mors. Bedre bliver det ikke! Overalt fra de store vinduer i opholdsrummet har du udsigt til såvel den natur og det dyreliv, som omgiver huset, samt også sejlbådene på Limfjorden. Alt kan studeres med den store kikkert, som er til rådighed. Underetagen er med to gode soverum med hver en dobbeltseng og dertil et stort, flot luksusbadeværelse med spabad og sauna og god plads til at hygge sig med lækker wellness. Også fra underetagen er der adgang til egen terrasse med flot udsigt. Huset har solenergi på taget, hvilket året rundt sørger for meget, meget lave forbrugsomkostninger.

Udendørs
Området ved Skyum Bjerge er et unikt naturområde, som med varieret beplantning skråner ned mod Limfjorden. Her har boet mennesker i tusindvis af år, og der er bl.a. mange interessante gravhøje i området. Selve huset ligger helt ugeneret og privat omkranset af skov men pga. sin høje placering i landskabet er der alligevel vid udsigt mod syd. Sommerhuset ligger på en næsten 5 hektar stor grund, hvor der græsser får i sommerhalvåret. Der er mulighed for at tage sin båd med og sætte i vandet i den nærliggende Vildsund Havn og efterfølgende have den liggende ud for huset med mulighed for gode sejlture på Limfjorden. Området er også velegnet for gæster, som gerne cykler, vandrer eller løber.

Beliggenhed
Skyum ligger i det sydlige Thy ud til Limfjorden. På en kort køretur når du til Hurup med 18-hullers golfbane, svømmebad og kurbad samt gode handelsmuligheder. Ligeledes når du nemt til den charmerende købstad Thisted. Længst mod vest har du Nationalpark Thy og Vesterhavet, som også er et besøg værd på alle tider af året.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 119 m2
Grundareal: 47000 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 150 m
Indkøb: 4,6 km
Restaurant: 4,2 km
Fjord: 150 m
Golfbane: 17,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.101,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.101,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.250,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.250,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
BordfodboldJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:15 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:40 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
SolenergiJa
Udsigt over landskabJa
FjordudsigtJa
AktivitetshusJa
Udsigt til vandJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen