- samlet udbud af sommerhuse i Frølunde Fed
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Frølunde Fed  /  Storebæltskysten - Broholmvej 73 C
<<Tilbage

Hus nr.  30880798 - Storebæltskysten - Broholmvej 73 C

Beskrivelse
Sommerhus i 1 række med havudsigt til Storebælt
Med panoramaudsigt over vandet og direkte adgang til egen strand ved Frølunde Fed

Indretning
Feriehuset er indrettet med store lyse åbne opholdsrum med højt til loftet og optimal mulighed for at nyde den skønne udsigt til vandet og området ved Frølunde Fed. Hovedparten af husets 106 m2 er brugt til en skøn opholdsstue med vinduer fra gulv til loft og brændeovn samt køkken/alrum ligeledes med stort vinduesparti og åben køkkenafdeling, så udsigten rigtig kan nydes.Lyst og moderne indrettet køkkenafdeling med ovn, kogeplader med induktion, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser. Dejligt badeværelse med bruseniche spa, sauna og gulvvarme. Entre med skabe. Vaskemaskine i separat rum ved entre. To soveværelser,begge med dobbeltseng. Der er desuden barneseng og barnestol til rådighed. Huset opvarmes med brændeovn og elvarme.

Der er gratis trådløst internet i sommerhuset. Slutrengøring er obligatorisk.

Udendørs
Huset har en 1780 m2 stor grund som primært er anlagt med græs og hybenroser. Grunden går helt ned til vandkanten, og der er god plads til udendørsaktiviteter. Der er flisebelægning eller træterrasse omkring hele huset, så der kan altid findes en solrig plet når det danske vejr viser sig fra sin pæne side. Fra den store terrasse foran huset er der god mulighed for at nyde solnedgangen. Ved huset er der sandkasse, gyngestativ, havemøbler, liggestole, parasol og grill.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende i 1, række til Storebælt med 180 graders panoramaudsigt over vandet med en grund som går helt ned til vandkanten, og med direkte adgang til egen strand. Huset ligger i et meget naturskønt område. Der er god badestrand langs hele kysten og også gode muligheder for havfiskeri. Der er ca. 5 km til nærmeste indkøb, og ca. 10 km til nærmeste større byer Korsør og Slagelse hvor der er et stort udvalg af butikker og restauranter. Området ligger kun 1 times kørsel fra København og 40 minutter fra Odense.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 106 m2
Grundareal: 1780 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 50 m
Indkøb: 5 km
Bus: 500 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.715,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.715,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.075,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.075,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
ElvarmeJa
PanoramaudsigtJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen